Sevgili Arkadaşlarım ben bilgisayarfareleri...
neredeyse 1.5-2 yıl önce sizlerle tanıştım..
iyi kötü eğlenceli,hüzünlü zamanlar geçirdiğimiz oldu..
Sitemin silinmesi silinmemesi ayrı birşey ben sizin gibi kişilerle tanıştığım için gerçekten çok mutluyum..
Birçok dost kazandım,birsürü bilgi edindim..
Sizlerden,abilerimden,ablalarımdan hep bilgi topladım.. Verdiğiniz bilgiler sayesinde geliştim..
Daha sonra ise aldığım bilgileri birleştirip sizlere yansıtmaya yani yardımcı olmaya çaıştım..
Yardımcı olabildiğim zamanlar da oldu olamadığım zamanlarda oldu..
Sizlere sadık olmaya elimden geldiğince gayret ettim..
Öğrendiklerimi hatta bırakın öğrendiklerimi bildiklerimi bile webme şirketi aracılığı ile sizlerle paylaşma ve sizlerin görüşünü alma,eğlendirme fırsatı buldum..
Ben bu aileyi bu kadar çok sevmesem bu aileye ait olduğumu düşünmesem zaten çoktaaan bitmiştim
Ben henüz 14 yaşında webmaster olmamış ama webmasterlığa aday ve webmaster olmak isteyen bir çocuğum sadece..
Her insanda olduğu gibi benimde hatalarım olabiliyor
Her hatamdan ders çıkarmayı,doğru düzgün konuşmayı ve birçok şeyi sizin yardımınız sayesinde geliştirdim..
Sizi o kadar çok seviyordum ki derslerimden bile daha çok ilgilenmeye çalıştım sizlerle..
Hepinize saygım sevgim sonsuz devam edecek..
Sizler aklımın hep bir köşesinde olacaksınız..
Şimdi içinizden diyorsunuzdur ki bu çocuk yağ çekmeye çalışıyor veya sanal alemdeyiz diye önüne geleni sallıyor..
Hayır yemin ederim böyle bir niyetim yok..
Dün site silindikten sonra yaptığım hataarı ve zarar gören dostlarımı düşündüm..
Sadece düşündüm..
Sitem kapandığı için moralim gereçkten çok kötü bozulmuştu
Siteme yorduğum gözlerimi,harcadığım zamanı değerlendirmeye aldım..
Hepinizi teker teker düşündüm..
Hatalarım affedilsede affadilmesede sizlerden özür diliyorum..
Benim forumda tartışma çıkartıp duran bir kişi olduğumu düşünenler lütfen açıkça söylesinler..
Onlara kızacak veya yanlış birşey söyleyecek değilim..
Sadece neden böyle düşündüklerini anlayamıyorum sanırım
Neyse bunları okutarak hem zamanınızı aldım hemde gözlerinizi yordum sizlerin
Bsde ilk günlerden tanıştığım,bana yardımı dokunan ama daha sonralardan aramızın bozulduğu yada benim böyle düsündüğüm bazı tanıdıklarım var.. :
Bycity,Anadolulular,Reklamtam,Site-Reklam-Merkezi
Hepinizden özür diliyorum..
Bazılarınızın üzerimde büyük emeği var gerçekten büyük..
Umarım beni affedebilirsiniz..
Sizler olmasanız bilgisayarfareleri projem ve Onur SARAÇ'ta olmayacaktı bu platformda..
Neyse zamanınızı aldığım için ve şimdiye kadar oluşan tartışmalar için hepinizden tekrar çok çok özür dilerim..
Sağlıklı,Mutlu,Umutlu Bir Yıl Geçirmeniz Dileği İle..
Hepinizi Çok Seviyorum..
Hakkınızı Helal edin lütfen