Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.01.2011, 20:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben orada lightbox yapımı sitemde mevcut bakabilirsiniz dersem reklam olmayacak mi?

neyse uzatmaya gerek yok kardeş bu konu üzerinden de site mi değerlendirebilir arkadaşlar

Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan...
Mesaj25.01.2011, 23:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok burası yeri değil, yok konu yanlış yerde, yok gereksiz paylaşım.. aasıl bu sözler gereksiz, zaten bu konusa yetkili modaröterler var. kimse post kasmak için bu tür mesajlar yazmasın. en azından paylaşım yapan arkadaşlarımızın hevesini kırmaya kimsenin hakkı yok.. bu forum ne zaman dğzelecek diye bekliyorum ama bunları gördükçede umutlarım tükeniyor..
Mesaj26.01.2011, 08:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Madem moderatörler var konuyu niye taşımıyorlar?

İnsanoğlu hilebazdır, kimse bilmez fendini, Her kime iyilik edersen, sakla ondan kendini.
Mesaj26.01.2011, 10:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
yok burası yeri değil, yok konu yanlış yerde, yok gereksiz paylaşım.. aasıl bu sözler gereksiz, zaten bu konusa yetkili modaröterler var. kimse post kasmak için bu tür mesajlar yazmasın. en azından paylaşım yapan arkadaşlarımızın hevesini kırmaya kimsenin hakkı yok.. bu forum ne zaman dğzelecek diye bekliyorum ama bunları gördükçede umutlarım tükeniyor..

en sonunda beni anlayan biri çıktı...hevesi kırılma konusuna gelince her ne kadar bu tarz düşünceler olsada benim hevesim genede kırılmaz..eğer bir şeyi yapabiliyorsam onu paylaşmaktan hiçbir zaman vazgeçmem...tekrardan düşüncelerin için çok saol

Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan...
Mesaj26.01.2011, 10:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Madem moderatörler var konuyu niye taşımıyorlar?

güzel kardeşim uzatmana gerek yok.elbet bir moderatör görür yapılması gereken neyse ona göre uygular

Mesaj30.01.2011, 14:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorumlara devam arkadaşlar

Mesaj03.02.2011, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

güncel

Önceki mesajları göster: