Yazar |
Mesaj |
-

sitenin-ismi-yok
Acemi Üye
|
02.02.2011, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: ADMİNLER BÖYLE SAYFALARI NEDEN BARINDIRIYORSUNUZ |
|
|
gururum5 yazmış: sitenin-ismi-yok yazmış: http://www.img692-imageshack-us-i-77696436-jpg.tr.gg
SİLİN BUNU
bu sitenin linkini burda paylaşmak, ne kada gerizekalıca, ne kadar aptalca. be kardeşim senin kafan ne kadar basıyorki bu link burda patlaşıyorsun, amaconın ne olduğu açıkça ortada. 0 sitedeki sapık şerefsizlei bu kadar insana gösterme çabası niye? adem bu siteden rahatsızdın ozaman niçin o linki öm ile modlara atmadın.
sapıttınız iyie, insanı foruma girdiğine pişman ediyorsunuz.
allah akıl fikir versin
moda nasıl ulaşacam millete iyilik yapaılım dedik kötülük oldu akşama kadar binlerce kişi bu siteye düşüyür kimse düşmesin diye silinsin dedim.mod olayına gelince modu nerden bulup msj çekecem |
|
↑
|
|
 |
-

cisonec
Uzman Üye
|
02.02.2011, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş birsürü mod var sabit mesajlarda biiiir sürü mesaj at 4 5 ine yaparlardı
ama nese iş işten geçti... ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

sitenin-ismi-yok
Acemi Üye
|
02.02.2011, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cisonec yazmış: kardeş birsürü mod var sabit mesajlarda biiiir sürü mesaj at 4 5 ine yaparlardı
ama nese iş işten geçti...
sabit mesaj ne oluyor nerede |
|
↑
|
|
 |
-

cisonec
Uzman Üye
|
02.02.2011, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
amman kardeş hani varya sabit formlar fln hiç forumda gezmiyonmu sen =/ ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

sitenin-ismi-yok
Acemi Üye
|
02.02.2011, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cisonec yazmış: amman kardeş hani varya sabit formlar fln hiç forumda gezmiyonmu sen =/
moderatör yazan birisine yolladım uyarı verdi msj yoolanmadı |
|
↑
|
|
 |
-

gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.02.2011, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: ADMİNLER BÖYLE SAYFALARI NEDEN BARINDIRIYORSUNUZ |
|
|
sitenin-ismi-yok yazmış: gururum5 yazmış: sitenin-ismi-yok yazmış: http://www.img692-imageshack-us-i-77696436-jpg.tr.gg
SİLİN BUNU
bu sitenin linkini burda paylaşmak, ne kada gerizekalıca, ne kadar aptalca. be kardeşim senin kafan ne kadar basıyorki bu link burda patlaşıyorsun, amaconın ne olduğu açıkça ortada. 0 sitedeki sapık şerefsizlei bu kadar insana gösterme çabası niye? adem bu siteden rahatsızdın ozaman niçin o linki öm ile modlara atmadın.
allah akıl fikir versin
moda nasıl ulaşacam millete iyilik yapaılım dedik kötülük oldu akşama kadar binlerce kişi bu siteye düşüyür kimse düşmesin diye silinsin dedim.mod olayına gelince modu nerden bulup msj çekecem
iyide be güzel arkadaşım, iyilik yapayım dedim diyorsun, binlerce kişi nerden o siteye düşüyor, ayrıca öyle birşey bile olsa, o binlerce kişiye bu başlıktanda yüzlerce insanı katıyorsun.iyi niyetle yaptığın şey ters tepiyor, bekle bi mod online olduğunda bu linki ona öm ile at. gerçi onlar artık forumda göreceklerdir. benim 8 yaşındaki oğlu yanımdaydı, lap topun üstüne örtü örtüm hemen görmesin diye, birde o şerefsizleri siteyi kapatmaya çalışıncaya kadar izlemek durumunda kaldım. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sitenin-ismi-yok
Acemi Üye
|
02.02.2011, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: ADMİNLER BÖYLE SAYFALARI NEDEN BARINDIRIYORSUNUZ |
|
|
gururum5 yazmış: sitenin-ismi-yok yazmış: gururum5 yazmış: sitenin-ismi-yok yazmış: http://www.img692-imageshack-us-i-77696436-jpg.tr.gg
SİLİN BUNU
allah akıl fikir versin
moda nasıl ulaşacam millete iyilik yapaılım dedik kötülük oldu akşama kadar binlerce kişi bu siteye düşüyür kimse düşmesin diye silinsin dedim.mod olayına gelince modu nerden bulup msj çekecem
iyide be güzel arkadaşım, iyilik yapayım dedim diyorsun, binlerce kişi nerden o siteye düşüyor, ayrıca öyle birşey bile olsa, o binlerce kişiye bu başlıktanda yüzlerce insanı katıyorsun.iyi niyetle yaptığın şey ters tepiyor, bekle bi mod online olduğunda bu linki ona öm ile at. gerçi onlar artık forumda göreceklerdir. benim 8 yaşındaki oğlu yanımdaydı, lap topun üstüne örtü örtüm hemen görmesin diye, birde o şerefsizleri siteyi kapatmaya çalışıncaya kadar izlemek durumunda kaldım.
binlerce kişi o siteye facebookta bile düşüyor |
|
↑
|
|
 |
-

cisonec
Uzman Üye
|
02.02.2011, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o ne diyo sen nediyon kardeş az empati yap yaw  ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

boyabatburak
Uzman Üye
|
02.02.2011, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen Bu Konuyu Buraya Açmamalıydın Şimdi Herkes Merak Edip Bakıyor Şuç Senin Üstüne Kalıyor______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sitenekodhtml
Acemi Üye
|
02.02.2011, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cisonec
Uzman Üye
|
02.02.2011, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
komik bişey göremiyorum  ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

boyabatburak
Uzman Üye
|
02.02.2011, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenekodhtml yazmış: bu ne yha
Bilgisiyarına virüs bulaşmış olabilir bir kontrol et istersen!!! ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

cisonec
Uzman Üye
|
02.02.2011, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
boyabatburak yazmış: sitenekodhtml yazmış: bu ne yha
Bilgisiyarına virüs bulaşmış olabilir bir kontrol et istersen!!!
 ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

boyabatburak
Uzman Üye
|
02.02.2011, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|