Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.02.2011, 23:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
davut-ogulcan yazmış:
Tasarımı ayırım Ö.M İle Yolladım

çok İyi bişe Yapmış gibi Birde Buraya Yazıyorsun Peki Ben Senin Kaynak Kodlarını alıp forumda Ayırırmısınız Desem Hoşuna gidermi(:

Boşa Uğraşma Sadıkcım, Sende Görüyosunki Tr.GG İçin Hiçmi Hiç Değmiyor..
Mesaj26.02.2011, 23:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Beni Anlamaları için emek Verdigi bir Şeyin Calınması Lazım Bu kişiler Bişe üretmedigi için anlamıyorlar dün html css nedir desen hömk diyenler ilk önce tasarım çalmayı kaynak kodunu nasıl alınır onu ögreniyorlar bu kişiler bişe üretmeyi bilmedigi için gördügü şeyin çok zor yapıldıgını sanıyor woow diyor hemen calıyor genelleme yaptım (:

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj26.02.2011, 23:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
Beni Anlamaları için emek Verdigi bir Şeyin Calınması Lazım Bu kişiler Bişe üretmedigi için anlamıyorlar dün html css nedir desen hömk diyenler ilk önce tasarım çalmayı kaynak kodunu nasıl alınır onu ögreniyorlar bu kişiler bişe üretmeyi bilmedigi için gördügü şeyin çok zor yapıldıgını sanıyor woow diyor hemen calıyor genelleme yaptım (:

Emek verenler uzmanlık alanlarına göre dallara ayrılır ya, php uzmanı, asp uzmanı, vs diye, bunlarda kopyala-yapıştır uzmanı olsa gerek Laughing Laughing Laughing
Mesaj26.02.2011, 23:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Önceki mesajları göster: