Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj09.03.2011, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Arka plan resmine link..

amasragezi yazmış:
Tek resme de (koodinatları belirlenerek) birden fazla link verilebilir.Ancak arka plan resminde uygulanabilir mi,bilmiyorum.Biraz uğraşılırsa belki olabilir.Örnek anasayfamda Barış Akarsu'lu çoklu fotoğraf...

İleri derecede kodlama bilginiz var kutluyorum..Bu arkadaşa yardımcı olursanız onun adına bende sevinirim..
Not:İstediği arkaplan resmi değil tek resim üzerinde 6 adet bayrağa link vermek istiyor.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Mesaj09.03.2011, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

arka plan resmiydide değiştirdim arka plana olmayacak diye

Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan...
Mesaj09.03.2011, 21:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

hallettim moderatörler konuyu kilitlerse yada silerlerse memnun olurum kodbanks tşkler map özelliğini kullanmadan yaptım

Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan...
Mesaj09.03.2011, 21:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

pchakkindabildikleriniz yazmış:
hallettim moderatörler konuyu kilitlerse yada silerlerse memnun olurum kodbanks tşkler map özelliğini kullanmadan yaptım

Merhaba;
Sorununuz cozuldu diye konunun kilitlenmesi yada forumdan kaldırılması taraftarı degiliz...

Gün gelir soru sorulur Razz

İyi forumlar
Önceki mesajları göster: