Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.03.2011, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Berke Mobilya | Koltuk Takımları, Yatak Odası Takımları, Onl

Site Adresi : BerkeMobilya.COM.TR
İçerik :Ev Ve İş Yerleri İçin Dekorasyon.
Site Kuruluş Tarihi : 2010
Site Hakkında Bilgi:Berke Mobilya Koltuk Takımları, Yatak Odası Takımları, Duvar Üniteleri, Oturma Grubu Modelleri, gibi birçok mobilya modellerinde modayı anlık takip eden, modern tasarımlara sahip ve kaliteden ödün vermeyen çizgisiyle tercih edilen mobilya öncülerinden...
"Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir." sözünü kendisine ilke edinmiş olan Berke Mobilya, 22 Yıllık Mobilya Tecrübesi, Güleryüzlü hizmetiyle sizleri memnun etmek için vardır. Mobilya arıyorsanız, mobilyalarınız değiştiriyorsanız, yeni evleniyorsanız, Berke Mobilya'yı ziyaret etmeden karar vermeyin.

En Şık Koltuk Takımları, Modern
Yemek Odası Takımları, Avrupa Kalite Ödüllerine Sahip Yatak Odası Takımları, Tv ve Duvar Üniteleri ve daha bir çok ürün gruplarıyla sizlere mobilya alışverişinin tadını kaliteden ödün vermeden ekonomik bir şekilde yaşatmaya hazır.

1900 metrekare showroom ile Berke Mobilya Online Satış Mağazamızda gördüğünüz ve beğendiğiniz ürünlerin çoğunu görebilirsiniz. Sizleri de Mobilya Mağazamıza ve Online Mobilya Satış Sitemize bekliyoruz.

Tel: 0212 436 00 87 Fax: 0212 435 00 72
Mail: info( at )berkemobilya.com.tr
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu