Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.03.2011, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu: bu reklam kalıcımı ? geçicimi ?

adam gibi bi bilgi verilmedi ya? kalıcıysa bırakıp gidicem domain + host alıcam. eğer değilse gereken biran önce yapılsın. Herkesin tahamül sınırı var!
Mesaj16.03.2011, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hangi reklam? POP-Under mi, yoksa sitenin üstündeki reklamlar mı? Rolling Eyes
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj16.03.2011, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

hepsi kalıcı arkadaşım, 65 tl yi ödeyenlerin sitesindeki tüm reklamlar deaktive olucak, ödemeyenlerinde duracak işte
______________
Mesaj16.03.2011, 22:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bu reklam kalıcımı ? geçicimi ?

proyuz-biz yazmış:
adam gibi bi bilgi verilmedi ya? kalıcıysa bırakıp gidicem domain + host alıcam. eğer değilse gereken biran önce yapılsın. Herkesin tahamül sınırı var!


Eyer reklamlar seni çok rahatsız ediyorsa parasıyla domain + host almanı tavsiye ederim çünki dahası gelir , azalada bilirtabi çünkü bu bir bedava hizmettir .
Mesaj17.03.2011, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

amaaan benim nasıl olsa tk domainim var onda sadece üstte reklam çıkıyo Very Happy
______________


Mesaj17.03.2011, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar inanın bu reklam sitelerin durumunuda bozuyor hayır için siteme kızılay bannerli koycaktım tasarım üstüne banner kodunu yapıştırdım çok güzel durdu ama reklam engel oldu bu seferde reklam kapanmaz oldu kaldırmak zorunda kaldım ama yeter artık reklam reklam reklam biz parasız diye site açıyoz yoktan var yapıyoz nerdeyse tasarımla bi işe yaramıyor biz kendimiz tasarım yapıyoz sayfa editöründe büssürü hata var hala çözülmedi sunucuları çok berbat sürekli sitelerimizde paylaştıklarımız siliniyor.Eger böyle giderse bi tk alan adı alcam bide domain alcam site mi yedekleyip tk atıp rahatlıyacam surda bs den açılan sitelerin hepsini toplasan adam akılıl bir site çıkmaz önce su bedava siteme yeni tasarımlar ve yeni uygulamalar gelsin sonra reklam koysunlar ben 3 senedir kullanıyom bs yi geldigimden beri reklam hariç hiç bişe degişmedi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu