Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.03.2011, 00:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Internet dolandırıcılığına karşı insanlarımızı uyarma

Değerli Arkadaşlar,

http://alocular.tr.gg sitesini hobi için değil, hergün dolandırılan onlarca insanımızın tuzağa düşmesine , bir nebzede olsa engel olmak amacı ile kurduk.

Tasarım açısından beğenmeyebilirsiniz. Burada yapılan çok güzel siteler var, hayran kalmamak elde değil. Biz o kadar becerikli değiliz, sitemiz bu nedenle şık görünüşlü değil ama içeriğini incelediğinizde, insanlarımızın tuzağa düşmemesi için, gösterilen çabayı ve verilen emeği göreceksiniz.

Sizlerden ricam, öncelikle sitemizi incelemeniz, taktir etmeniz halinde manevi destek vermenizdir. Bu nasıl olabilir? Yazılarınızla katkıda bulunabilirsiniz, sitenize link olarak ekleyebilirsiniz, dostlarınıza duyurup ziyaret etmelerini sağlayabilirsiniz.

Özelliklede, +359 ve +40 ile başlayan (Bulgar - Romen) telefonlardan cevapsız çağrı alanların, Bulgaristan'da "Alocu" denilen bu dolandırıcılık çeteleri ile karşılaşan, dolandırılan yada dolandırılmaya teşebüs edilen kişilerin, isim vererek yada vermeyerek bunu bizimle paylaşmasını rica ediyorum.

Bu çok ciddi bir meseledir. Türkiye'de on milyonlarca cep telefonu vardır ama inanın yarısına yakını, böyle dolandırıcılardan cevapsız çağrı almıştır. Ne kadar arkadaşlık ve sosyal paylaşım sitesi varsa, dolandırıcılık şebekeleri tarafından istila edilmiştir. Kanser illeti gibi interneti sarmışlardır.

Dolandıranlar, Bulgaristan vatandaşı çingeneler; dolandırılanlar ise bizim insanlarımızdır.

Lütfen bu çabaya bir omuzda siz verin.

Saygı, sevgi ve selamlarımla,
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu