| Yazar |
Mesaj |
-

55-toplist
Aktif Üye
|
03.04.2011, 21:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webs-team yazmış: Demekki Yazıyı Tam Okumamışsın
Tasarım Yapmakla Çok Yoruldum Tasarım Negroya Aittir Paylaştığı Tasarımı Aldım Teşekkürler.
|
|
|
↑
|
|
 |
-

catlak-site55
Uzman Üye
|
04.04.2011, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bazı arkadaşlar sorulan soruya cevap verirken grafiker nedir ne yapar bunu ögrenip yazacagı kişinin yaptıklarına bakarak yazarsa bu işe gönül verenlere severek yapanlara haksızlık yapmış olmaz grafikerlik iki kutu çizip style brush gradient basmak degildir grafikerlik tasarım çizmekte degildir(:bugun 10 yaşında çocukta adobe bir çok ürünü kullanabiliyor kutu çizip style basabılıyor önemli olan özgün bişeler size ait bişeler üretebilmek şu forumda yada sitemde sanal alemde ben grafikerim demedim demem ben photoshop seviyorum birilerine hava olsun diye degil hoş vakit geçirmek için açıyorum herkes bildigini işi yaparsa sorun olmaz u sistemde çok birbirinin başarısını çekemeyen adam tanıdım tanımaya devam ediyorum neyse herkes rahatına baksın görüşürüz(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
|
↑
|
|
 |
-

55-toplist
Aktif Üye
|
04.04.2011, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: bazı arkadaşlar sorulan soruya cevap verirken grafiker nedir ne yapar bunu ögrenip yazacagı kişinin yaptıklarına bakarak yazarsa bu işe gönül verenlere severek yapanlara haksızlık yapmış olmaz grafikerlik iki kutu çizip style brush gradient basmak degildir grafikerlik tasarım çizmekte degildir(:bugun 10 yaşında çocukta adobe bir çok ürünü kullanabiliyor kutu çizip style basabılıyor önemli olan özgün bişeler size ait bişeler üretebilmek şu forumda yada sitemde sanal alemde ben grafikerim demedim demem ben photoshop seviyorum birilerine hava olsun diye degil hoş vakit geçirmek için açıyorum herkes bildigini işi yaparsa sorun olmaz u sistemde çok birbirinin başarısını çekemeyen adam tanıdım tanımaya devam ediyorum neyse herkes rahatına baksın görüşürüz(:
Uzun zamandır Bs de Yokum Sen Hala Aynısın ABi Yine Sözlerinle Düşündürüosun
Beni  ______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

yanikcioglunetworks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.04.2011, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

yusufck18
Uzman Üye
|
09.04.2011, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu amacından çıkmadan bende ufak bir müdahelede bulunayım..
Ben size B-S'deki (gözünüzden) en iyi grafikeri sordum..
Öncelikle grafikerin ne olduğunu tam olarak biliniz.. Zaten güzellik göreceli bir kavramdır.. Size kimse burada niye onu dedin niye bunu dedin diye sorucak hali yok . Zevkler ve renkler tartışılmaz.. Kısa kısa cevaplar vermek yeterlidir..
İyi geceler.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

webloog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2011, 03:45 (UTC) Mesaj konusu: |