Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.04.2011, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Küçük Ama Önemli Öneriler

öncelikle asıl sitem suanda yazdığım site değil tabikide ama ne zaman forum'a bir şey yazsam sitem siliniyor nedeninide biliyorum çünkü hatalarınızı yüzünüze vuruyorum yediremiyorsunuz neyse konuma döneyim. . .

Bir zamanlar gh.tc sitesi vardı artık yok o yuzden isim veriyorum ve bu site bs gibi 3-5 milyon üyeside yoktu 2-3bin anca ve bu sitede olup ama sizde olmayan önemli 1 kaç önerim olucak ayrıca form'uda inceledim aşağı yukarı diğer webmaster arkadaşlarında derdi aynı.

1.Aşırı reklam ya açık konuşayım sitemi düzenlerken ben bile sıkılıyorum otomatik açılan reklamlardan sizler saten sitemize çektiğimiz her ip adresinden yani her ziyaretçimizden saten para kazanıyorsunuz kazanmıyoruz demeğin hosding i kendine ait en dandirik site bile kazanıyor bunun yanında yukarıda banner reklamınz var tıklamak isteyen saten tıklar ki ben aşaı yukarı 3-4 senedir sitenize üyeyim 1 tane ilgimi çeken reklam çıkmadı tıklayayım yani otomatik açılan reklama ne gerek var ki saten anti virüs programımın vermiş olduğu yetkiyle ben yasakladım reklamlarınızı bende gözükmüyor.

Ama Sorun bende gözükmesi veya gözükmemesi değil gelen ziyaretçi her sayfayı tıkladığında asıl ulaşmak istediği sayfa dısında başka bir sayfayı daha açmış oluyor ki kendim sahsen böyle bir siteyi para daıtıyor olsa aklımda tutmam yani bir daha asla girmem buda reklamdan kazandığınız parayı hosding ten kaybettiğiniz anlamına geliyor. . .

2. Başta Bahsettiğim sitede youtube, izlesene, dailmontion, gibi büyük video sitelerinden otomatik video alma sclip i vardı ve googlede üst sıralara gelmede çok etkili olmustu ben 4 senedir tr.gg sitesi ile uğrasıyorum daha googlede 10 kelimeyi geçemedim ama gh.tc sitesinde 2 ayda 100lerce kelimede ilk sıra olmustum bile ziyaretçi sayım okadar artmıstı ki hitcanavarı hitlen net gibi organik ziyaretçi yollayan siteleri bile kullanmaz hale gelmiştim ama sizde ne bu sclip var nede googleden ziyaretçi çekebilmemiz mümkün çünkü sitelerimize video eklemek yasak nie teklif hakkı oluyormus youtube dailmontion gibi sitelerde barınıyor saten videolar bs neden teklif hakkını ihlal etmiş olsun ben kensi videolarımı vericek olsam webmaster değil artist olurdum (:

3. Yeni tasarımlar eklenicek denildi ama 4 yıldır halen aynı tasarımlar mevcut bukadar yalan atıpta ayakta kalmanızın tek nedeni rakibiniz yok ama Allah buyuk elbet çıkar (:

4. O yasak bu yasak diyorsunuz ama kendiniz kaybediyorsunuz neden mi çunku bizlerin ziyaretçisi düştüğü gibi sizlerinde geliri düşüyor kafası basan herkez anladı nedemek istediğimi (:

5. 1 kullanıcı 1 site ekleyebiliyor saçma gh.tc de böyle bir kısıtlama yoktu herkez tek kullanıcı ismi kullanıyordu sizde var herkez 1 sitemi kullanıyor sanki 20 ayrı hesap açıyor (:

6. iframe kodu yasak iframe kodu madem yasak sizlerde sitelerimize sclip ekleme özelliği video ekleme özelliği gibi özellikleri sınırsız karsılayın bizlerde elalemin reklamını yapıp iframesini eklemeyelim

7. 3 Yıldır tum bs çatısı altındaki siteleri kapsayacak topliste gelicek halen gelicek yemenden mi geliyor anlamadık daha

8. Sitelerimiz siliniyor ama neden silindiği bilinmiyor tek açıklama kurallarımıza göz atın kardeş senin o kurallara yazdığın kelimeleri bilecek kadar bilgim olsa veririm aylık 50-300tl kendi sitemi açarım bunu yapmak yerine siteği ç.d yapsanız kural dışı sayfayı söyleseniz bizde ne eklemişsek oraya bilsekte bir daha eklemesek ben 4 yıldır burdayım daha sizin kurllarınızı çözecek bilgiye ulaşamadım.

9. Siz istiyorsunuz ki bizler yanlıs açılmıs konuları silelim kurallara aykırı siteleri silelim ama iş bilgi vermeye gelince yok abi ben mecbur değilim kahvem soğur anlatamam dieceksiniz ozaman o kazandığınız paralar size öbür tarafta sormayacakmı hakkettin mi beni diğe ozaman ne cvp vericeksiniz çok merak ediyorum

10. 65 tl ye reklamsız site ne gerek var girerim isim tescile 14tl .com domain 15tl lite hosding pakedi 29 tl etti toplamda kendi kurallarımı koyduğum reklamsız reklam olursada parasının cebime girdiği sitemi alırım bukadar basit ve bir okadarda yaptığınız saçma (: neden yapmıyorsun madem dieceksiniz ya yapmadığımı nerden biliyorsunuz (:

11. sitelerdeki extralar da haber extrası var bunu ilk gördüğümde aklıma gelen kendi kendine yenilenen bir haber sayfası idi ama neymiş sitemize giren uyelere sitemiz hakkındaki haberleri e-posta ile göndermemizi sağlayan bir extra iyi güzel düşünmüssünüzde reklamlarınız sayesinde kimse girmiyorki saten 2008 yılında hiç bir şeyden anlamazken site oluşturmayla ilgili sadece siteye koyduğum resimleri .com sitelere attığım köprüyle ulaştırmayı becerebilirken gunluk hitim 1k 2k arasıyken şimdi 100lerce özgün içerikle bekleyen siteme gunde 30 40 kişi geliyor nedeni ne biliyormusunuz sizin su saçma reklamlarınız (:

12. extralar bedava sitem'e yakısabilir belki ama milyonlarca üyesine yakısmıyor artık su reklamlara yorduğunuz güzel kafalarınızı azcında olsa siteyi yenilemek için kullanın en basit olayı sona sakladım halen bs de site haritası oluşturulmıyor milyonlarca uyesi olupta site haritası oluşturamayan bir firma olarak harbi şeytan tuyu var sizde. . .

Neyse Bu Kadarı Yeter Sizlere Nasılsa Bu Yazıyı Okumadan Siliceksiniz Bu metni neden olarakta forum kurallarına aykırı die ekleyeceksiniz bizler hatalarımızı kabul ederiz ama sizlere muhtac olduğumuzdan değil sizler gibi bedava siteverenlere destek olmak için ama kurallarınız saçma ve gerçek dısı değil başta kurallarınızı yenileyin en önemlisi bir insan kendini nerde rahat hissederse orda kalır 65tl değil 650tl de olsa aklınızda bulunsun (:
Mesaj06.04.2011, 03:07 (UTC)    
Mesaj konusu: BRAVO...

BİLADER TEBRİKLER YAZDIGIN HER MADDE HARF CUMLE VE CEBİLE KATILIYORUM... ARTIK BİRİLERİ DUYSUN SESİMİZİ YADA SOYLE DİYEYİM.. DUYANLAR BİR ACIKLAMA BİR TEPKİ VERSİN... !!!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu