Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.04.2011, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Kibala Hotel

Site Adresi: KibalaHotel.COM
İçerik : Otel
Site Kuruluş Tarihi :2008
Site Tanıtımı :Kibala Antalya´ya yaklaşık 75 km. mesafede bulunan sahil köyü Çıralı´dadir.Kibala hotelçıralı otelleri içinde önemli bir yerdedi

olimpos antik kenti ile birleşen 3,5 km. uzunluğundaki Çıralı sahili,orman ve daglarla bütünleşen görüntüsü ile “Akdeniz´in en güzel koyu” ünvanını haklı olarak kazanmıştır. Dogal özelliklerini koruyan Çıralı sahili nesli tükenmekte olan göçmen caretta – caretta kaplumbagalarına da ev sahipliği yapmaktadir.
Çıralı, bozulmamıs bir doga ile iç içe tatil hayali kuranlara, sakin bir dinlence yani sıra çevrenin keşfi, yürüyüş, yüzme, bisiklet ve bot turlari ile aktif bir tatil olanagını da sunmaktadır.

Yunan mitolojisinde tanrılarin şehri olimpos ile “Bellerophontes” ve “Khimera” efsanelerinin kaynagı olan alevlerin (Yanartas) bulundugu yer arasında olan Çıralı tarih tutkunlarına da kucagını açmaktadır. Antik yerleşimleri görme olanagı saglayan konumu, her mevsim yenilenen-degişen dogası, zengin bitki örtüsü ve kuş çeşitliliği, tarih-doga içiçeligini tam anlami ile
yaşatmaktadır. çıralı otel size doğal güzellikleri sunacak.Kibala hotel çıralı butik otel'dir

Seracılık yanında geniş narenciye bahçelerinin kendini gösterdiği Çıralı´da baharin kokusu “portakal çiçeği”dir. çıralı hotel sizi hayallerinizin huzuruna ulaştıracak.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu