Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.05.2011, 21:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Google Anneler Günü Doodlesini Yeniledi

http://www.google.com.tr/logos/2011/mothersday11-hp.jpg

Anneler Günü, Anneler Günü 2011 google doodlesi. Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel gün. Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongrenin onayıyla Amerika çapında genişledi. Zamanla başka ülkelere de yayıldı.
Annelere armağan edilen bu özel gün Türkiye'de 1955 yılından bu yana kutlanmaktadır. Türkiye'de Mayıs ayının 2. Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanır. Bu evrensel günde, Dünyada milyonlarca anne, çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Bu sözcük Pazar giden sayısız Amerikalılar tarafından arama motorları yazdığınız edilmiştir. Ne az fark ediliyor ifade üzerinden online bir savaş, ülkenin en büyük çiçek satıcıları tarafından yürütülmesi olduğunu, bazıları, görünüşe göre, adil mücadele verilmemektedir.
İnternet pazarlama uzmanları Teleflora, FTD, 1800Flowers.com ve ProFlowers Google'ın kuralları ihlal eden bir strateji ile arama sonuçlarında web sitelerini yükseltmek için çalışıyoruz söylüyorlar.
Çiçek şirketler bunu inkar. Ama dört ", anneler günü çiçek" "anneler günü düzenlemeler" ve "ucuz anneler günü çiçek birçoğu gibi ifadeler içeriyor ödenmiş bağlantılarınızı, delik deşik olan web bağlantıları var." Bu bağlantıların üzerine herkes tıkladığında, bilinen olarak, onlar için ödenen çiçek perakendeci için gönderilen alır.
Gerçek hedefi Google gözünde çiçek satıcıları sitelerine yükseltmesine etmektir. Ya da daha doğrusu, popülerlik için bir proxy gibi bağlantılar kullanır Google'ın algoritması. Bir web sitesinin bağlı çok bağlantı, Google aramalarında daha yüksek bir site yükselir.
"Bu oldukça tipik bir bağlantı satın alma kampanyası," Dijital Özen Borcu, bir New York Internet danışmanlık firması Byrne Hobart diyor. "Bu, ancak yüksek riskli bir strateji bazı durumlarda kısa vadede bağlantı alıcı için de kapalı öder."
onun kurallarına aykırıdır bağlantılar için ödeme; Google siteleri alakalı olduğu için web bağlantıları kazanmak istiyor. Google çoğu zaman arama sonuçlarında dalan siteleri gönderme, bağlantı satın alma planlarının yakalanmış şirketleri cezalandıran.
Çarşamba günü, New York Times son bir ay içinde inşa edilmiş çiçek şirketlere Google temsilcileri yaklaşık 6000 bağlantı listesi gönderdi.
Google'ın spam takım listesini okuduktan sonra, şirket sözcüsü Jake Hubert bu açıklama gönderdi: "New York Times tarafından paylaşılan bağlantıları hiçbiri bizim sıralamasında önemli bir etkisi, biz bağlantıların uygunluğu değerlendirmek için yer var otomatik sistemler sayesinde oldu. "
Özünde, Google, bu şirketler kendi algoritması oyun çalıştığımı söyledim çoğunlukla, onlar başarısız oldu. Ne yani bahsediyoruz hakkında internet kaçamak değil, Internet kaçamak çalışılır.
ProFlowers yorum taleplerine yanıt vermedi. 1800Flowers.com sözcüsü şirket bağlantıları tartışmak söyledi. Bir FTD temsilcisi, onun bağlantıları büyük çoğunluğu FTD ait web sitelerinde söyledi.
Teleflora şöyle dedi: "yakından sağlanan Teleflora bağlantıları gözden geçirdikten sonra, Google ile uyumlu olduğuna inanıyoruz."
bağlantıları satın alma Bir şirket Sibirya'ya Internet cevabı bir gezi riske.
Google'ın tatil sezonunda perakendeci değerli açısından onlarca bağlantıları satın almıştı tamamladıktan sonra JC Penney İndirgenen zaman Şubat gösterilmiştir.
onlar ve bağlantılar aldıysanız İndirgenen olduğunu, bu acı olur: dört çiçek satıcıları hesaplanmış bir kumar almış görünüyor. Ancak Ulusal Perakende Federasyonu göre, Amerikalılar 1900000000 $ çiçekler harcama bekleniyor Anneler Günü, daha önce yüksek rütbe şansını
______________
Mesaj07.05.2011, 21:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

off ya cnm sikiliyor of ne güzel istanbul be .D Sad
______________
www.komedi.online.tc
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu