Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.05.2011, 09:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy bi düşüniyim
Mesaj15.05.2011, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsmaker yazmış:
skmedia yazmış:
bsmaker yazmış:
bende vodafone süper ozmn kontör yükleyince atarımda sana güvenebilirmiyim sakata gelmez dimi

Hayır tabiki, ne demekmiş sakata gelmek..!

Kontör alınca pm atarım biraz düşüniim Very Happy

Kaanı Yeterince Tanıyorum Gözünüz Kapalı Güvenebilirsiniz Kaan diyosa dogrdur(:

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj15.05.2011, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
bsmaker yazmış:
skmedia yazmış:
bsmaker yazmış:
bende vodafone süper ozmn kontör yükleyince atarımda sana güvenebilirmiyim sakata gelmez dimi

Kaanı Yeterince Tanıyorum Gözünüz Kapalı Güvenebilirsiniz Kaan diyosa dogrdur(:

Vayy kardeşim benim:) Eyvallah .)
Mesaj15.05.2011, 14:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsmaker yazmış:
skmedia yazmış:
bsmaker yazmış:

Mesaj15.05.2011, 16:43 (UTC)    
Mesaj konusu: dfsh

ben biliyom çözümünü internet denen bişey var ordan indirebilirsin herşeyi Mr. Green
Mesaj15.05.2011, 17:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel bi fırsat evet de ben 1 gb ile zor geçiniyorm 10.000 mb ile bi blog atsan sadece resmler felan hobaa doldu. Mail in sınırsız olmasını hala cözemedim.. Cpanel birde. Eğer hala geçiyorsa bu fırsat almak isterim ?????
Mesaj15.05.2011, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-aktif yazmış:
Güzel bi fırsat evet de ben 1 gb ile zor geçiniyorm 10.000 mb ile bi blog atsan sadece resmler felan hobaa doldu. Mail in sınırsız olmasını hala cözemedim.. Cpanel birde. Eğer hala geçiyorsa bu fırsat almak isterim ?????

Bu konuda gerçekten bilgi sahibi olduğun şüpheli. şöyleki. sen 1 gb ile zor geçindiğini söylüyosun ya, 10.000 Mb zaten yaklaşık 10 gb web alanı. sen bu web alanını doldur 1 ayda, ben sana 1 pakette hediye vericem. bu konuda iyi bi araştırma yap, fiyatlar neymiş, aşan neymiş, bandwith neymiş bi öğren, ondan sonra buraya yaz olurmu canım kardeşim.

Serverimiz Linki : (en baştaki paket)

En son skmedia tarafından 16.05.2011 18:18:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.05.2011, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süpersin Kaa Smile Bu biraz reklama giriyor ama bu kampanyadan herkes yararlanmalı Smile Hadi iyi satışlar. Wink

" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Mesaj16.05.2011, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

hypnaty yazmış:
Süpersin Kaa Smile Bu biraz reklama giriyor ama bu kampanyadan herkes yararlanmalı Smile Hadi iyi satışlar. Wink

Kaan özür dilerim ismini bile düzgün yazamamışım. Fırsattan dolayı herhalde Mr. Green

" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Mesaj16.05.2011, 17:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

hypnaty yazmış:
hypnaty yazmış:

Kaan özür dilerim ismini bile düzgün yazamamışım. Fırsattan dolayı herhalde Mr. Green

Eyvallah Smile
Mesaj16.05.2011, 17:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunu almak istiyorum bu fırsat kaçmaz ama ne sitesi açacağımı bi türlü kararlaştıramıyorum forum açsam iyi yaparım bol paylaşırım elim yatkın oyun sitesi açsam iyi hit kazanırım çünkü yeni nesil pc başındayken oyun oynuyo sürekli daha böyle birsürü seçeneğim var kafamda döndürüp dolaştırıyorum ama büyük bir ihtimal oyun için açacağım neyse yazayım dedim bende biraz araştırayım firmalarını filan çünkü .com olarak bira mybb bilgim var bi ara 1 aylık admin olmuştum bi forumda nryse iyi forumlar banada iyi araştırmalar Smile
Mesaj16.05.2011, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsmaker yazmış:
bunu almak istiyorum bu fırsat kaçmaz ama ne sitesi açacağımı bi türlü kararlaştıramıyorum forum açsam iyi yaparım bol paylaşırım elim yatkın oyun sitesi açsam iyi hit kazanırım çünkü yeni nesil pc başındayken oyun oynuyo sürekli daha böyle birsürü seçeneğim var kafamda döndürüp dolaştırıyorum ama büyük bir ihtimal oyun için açacağım neyse yazayım dedim bende biraz araştırayım firmalarını filan çünkü .com olarak bira mybb bilgim var bi ara 1 aylık admin olmuştum bi forumda nryse iyi forumlar banada iyi araştırmalar Smile

Hadi bakalım.. Laughing
Mesaj16.05.2011, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba ;

İlk mesajınız ne kadar güzel forum kurallarımıza uyarak bir konu başlatmışsınız.

B-S uyelerine özel kampanya yaptıgınız için teşekkür ederiz,

Ama dikkat etmeniz gereken ve istedigim lütfen forum dışı link belirtmeyiniz.

Birde sevgili uyelerimiz link almak için forumu kullanmayınız...

Mesaj16.05.2011, 19:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Skmedia güvenilirdir. Kendisini çok önceden Online-Games1 ile tanırım. Cidden çok ucuza veriyorsun. Ben Mocha Host adına çalışıyordum. 1 gb alan + sınırsız bandwith + istediğin script + domain 40 tl satıyorum . Sen bayağı ucuz yapıyorsun. Teşekkür ederim. Eski domainimin süresi doldu. Yeni bir domain alınca ulaşıma geçeceğim seninle kardeşim . Ancak ben Turkcell ' im Very Happy
Mesaj16.05.2011, 20:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

funny-clock yazmış:
Skmedia güvenilirdir. Kendisini çok önceden Online-Games1 ile tanırım. Cidden çok ucuza veriyorsun. Ben Mocha Host adına çalışıyordum. 1 gb alan + sınırsız bandwith + istediğin script + domain 40 tl satıyorum . Sen bayağı ucuz yapıyorsun. Teşekkür ederim. Eski domainimin süresi doldu. Yeni bir domain alınca ulaşıma geçeceğim seninle kardeşim . Ancak ben Turkcell ' im Very Happy

Sıkıntı yok, ayarlarız Smile güzel düşüncelerin içinde teşekkürler .)
Önceki mesajları göster: