| Yazar |
Mesaj |
-

bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.05.2011, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: Sonuçta ikimizde blog sitesiyiz.. Rakip sayılırız ( DOSTLUK AYRI ) Ama bunlara rağmen siteni beğenmeyen kişiler varsa mutlaka kıskandığındandır
Tek rakibim Türk hava yolları  Sağol yorum için  |
|
|
↑
|
|
 |
-

simulasyonturkiye
Acemi Üye
|
31.05.2011, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
 )))))))) |
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-forums
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.05.2011, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-aktif yazmış: bs-blog yazmış: Sonuçta ikimizde blog sitesiyiz.. Rakip sayılırız ( DOSTLUK AYRI ) Ama bunlara rağmen siteni beğenmeyen kişiler varsa mutlaka kıskandığındandır
Tek rakibim Türk hava yolları  Sağol yorum için
Ve bende bs-forums  herşeyin videolu anlatımı
herşey ne istersen css sinden web tasarıma web tasarımndan tutki herşeyine  ______________ http://bs-forums.tr.gg/bs.jpg |
|
|
↑
|
|
 |
-

empadesign
Acemi Üye
|
31.05.2011, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-aktif yazmış: bs-blog yazmış: Sonuçta ikimizde blog sitesiyiz.. Rakip sayılırız ( DOSTLUK AYRI ) Ama bunlara rağmen siteni beğenmeyen kişiler varsa mutlaka kıskandığındandır
Kardeşim Biz Bs Ailesi Olarak Zaten Bir Hava Yoluyuz. .d Ama bunu Elleyip Kollayıp Götüren Bir Havayollarının uçak Sayısını geçmez |
|
|
↑
|
|
 |
-

tr-damnedkingclan
Acemi Üye
|
31.05.2011, 22:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helal olsun kardeşim siteni hergün takip ediyorum bide site "bs-aktif" isim olarak çok aktif  bide o resimdekiler Köpek xD Başarılar Dilerim Tarık |
|
|
↑
|
|
 |
-

tr-damnedkingclan
Acemi Üye
|
31.05.2011, 22:50 (UTC) Mesaj konusu: BS-NoAKtif :D |
|
|
helal olsun kardeşim siteni hergün takip ediyorum bide site "bs-aktif" isim olarak çok aktif bide o resimdekiler Köpek xD Başarılar Dilerim Tarık |
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.06.2011, 04:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
simulasyonturkiye yazmış:  ))))))))
evet sanaa da gülücükcük
bs-forums yazmış: bs-aktif yazmış: bs-blog yazmış: Sonuçta ikimizde blog sitesiyiz.. Rakip sayılırız ( DOSTLUK AYRI ) Ama bunlara rağmen siteni beğenmeyen kişiler varsa mutlaka kıskandığındandır
Ve bende bs-forums  herşeyin videolu anlatımı
herşey ne istersen css sinden web tasarıma web tasarımndan tutki herşeyine
ondan bundan birazda tuuuz
empadesign yazmış: bs-aktif yazmış: bs-blog yazmış: Sonuçta ikimizde blog sitesiyiz.. Rakip sayılırız ( DOSTLUK AYRI ) Ama bunlara rağmen siteni beğenmeyen kişiler varsa mutlaka kıskandığındandır
Kardeşim Biz Bs Ailesi Olarak Zaten Bir Hava Yoluyuz. .d Ama bunu Elleyip Kollayıp Götüren Bir Havayollarının uçak Sayısını geçmez
Ne demek istedin anlamadım kanka
tr-damnedkingclan yazmış: helal olsun kardeşim siteni hergün takip ediyorum bide site "bs-aktif" isim olarak çok aktif  bide o resimdekiler Köpek xD Başarılar Dilerim Tarık
Teşekkür ederim yorum için düşüncen içinde teşekkürler  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanalexen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.06.2011, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kötü olmuş. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.06.2011, 08:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalexen yazmış: kötü olmuş.
heh dedim ya işte hemen cıkar bi inatçı
Madem kötü olmuş, nereleri kötü olmuş onuda yazsaydın barii ???? |
|
|
↑
|
|
 |
-

yusufberki
Uzman Üye
|
02.06.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kanka kötü olmuş diyenlere aldırma herkezin kıskandığı bi site vardır senki siteyi açtıktan 10 gün sonra haftanın sitesi seçilion ozaman sana diyeceğim tek söz
KİNGSİN
10/10
kıskananlar çatlasın 1 ay lık site günlük hit 500 e vuruo  ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
|
↑
|
|
 |
-

takvimoyun
Acemi Üye
|
02.06.2011, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı işler.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.06.2011, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: kanka kötü olmuş diyenlere aldırma herkezin kıskandığı bi site vardır senki siteyi açtıktan 10 gün sonra haftanın sitesi seçilion ozaman sana diyeceğim tek söz
KİNGSİN
10/10
kıskananlar çatlasın 1 ay lık site günlük hit 500 e vuruo
Teşekkür ederim kanka
takvimoyun yazmış: hayırlı işler.
Teşekkürler... |
|
|
↑
|
|
 |
-

systemwarez
Uzman Üye
|
03.06.2011, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gunluk 500 hıt mı az degilmi yaw ququrum5 gunde 5.000 lerle oynuyor  ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-forums
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.06.2011, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: gunluk 500 hıt mı az degilmi yaw ququrum5 gunde 5.000 lerle oynuyor
3 gün önce 7000 di  ______________ http://bs-forums.tr.gg/bs.jpg |
|
|
↑
|
|
 |
-

islami-videolar
Acemi Üye
|
03.06.2011, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN OKUYUN... |
|
|
SAYIN BS. KULLANICILARI İNTERNETİM ÇOK YÜKLÜ BİR FİYAT GELDİ. BUNU KARŞILAMAYA HARÇLIĞIM YETMİYOR. SİZDEN RİCA SİTEDEKİ GOOGLE REKLAMLARINA TIKLAMANIZ.. NE OLUR SON ÇAREM BU ALLAH RIZASI İÇİN ______________ www.islami-videolar.tr.gg
|
|
|
↑
|
|
 |
|