Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.06.2011, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Karkim bitkisel çözümler sunar

Site Adresi: karkim.gen.tr
Kuruluşu:2010
İçerik: Bitkisel çözümler
Site Tanıtımı: Karkim bitkilerden elde edilen %100 doğal bir bitkisel tedavi ürünüdür.Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur. Kalbi ve dolaşım sistemini güçlendirir. Damar genişletici ve tansiyon düşürücüdür. Kan dolaşımını uyarıcı etkisi ve damarlardaki kireçlenmeyi önleyici etkisinden dolayı damar sertliğine karşı kullanılır. Yatıştırıcı ve rahatlatıcı özellikte olup; sinirsel, mide, bağırsak gazları uykusuzluk ve baş ağrılarında etkilidir. İdrar söktürücü, safra düzenleyicidir. Kan yağlarını çözücü etkiye sahiptir ve sindirim sistemi üzerinde düzeltici etki yapar. Kalp kaslarının düzenli çalışmasını destekleyerek yüksek tansiyonun düşürülmesi, ödemlerin çözülmesi ve bu yönde olabilecek rahatsızlıkların tedavisinde tamamlayıcı özelliktedir.

Karkim F10 Nedir?
Bitkilerin çiçek ve yapraklarından modern buhar distilasyonuyla elde edilen aromatik suyudur.

Kalbi ve dolaşım sistemini güçlendirici, damar genişletici ve tansiyon düşürücü olarak kullanılır.
Damar tıkanıklığında ve bütün damarlar üzerinde etkili olmasıyla damarlardaki kireçlenmeyi azaltır ve damar sertliğine karşı etkisi vardır.

Karkim F14 ne işse yarar?
Bağırsak çalıştırıcı, safra arıtıcı ve gaz söktürücüdür. Hazım sistemi uyarıcısı olup kan dolaşımını hızlandırır. Sindirim sisteminin çalışmasını hızlandırır. İdrar söktürücü olup vücudu ödem ve toksinlerden arındırır.

Yağları ve selülitleri eritme özelliğine sahiptir. Üriner sistemi ve sindirim sistemini düzenler içindeki sıvı bitki özleri kilo verirken oluşabilecek güç kaybı ve halsizliği ortadan kaldırır.

Kolesterolü dengeler bağırsak iltihabı giderici özelliği olup böbrek ve idrar yolları enfeksiyonlarında tedavi edici özellik taşır. İdrar söktürücü, yağ çözücü ve hazmı kolaylaştırıcı etkisinden dolayı vücuttaki fazla yağları eritip kilo vermeye yardımcı olur, ayrıca bağırsaklarda besinlerin tam emilimini engelleyerek dışarı atmasını sağlar.

Karkim 21 prostat hastalığında işe yarıyor mu?
Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur.

Prostat büyümesi ve prostat hastalıklarıyla ilgili sorunları ortadan kaldırmaya yönelik, prostat büyümesini durdurucu özellikte olup idrar arttırıcıdır. İdrar yolları hastalıklarında iyileştiricidir, genel metabolizmanın direnç kazanmasını sağlar. Ödem söktürücü özelliktedir ve üriner sistem iltihaplarında tedaviye yönelik uygulanır.

Bakteriyel prostat ve idrar yolları enfeksiyonlarında önemlidir. Genel ihtiva ettiği maddeler açısından prostat üzerinde önemli etki sağlar. Ayrıca bağırsaklarda oluşan toksinlerin dışarı atılmasını ve bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar. Kan temizleyici, midevi ve safra artırıcı özelliktedir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu