Arkadaşlar çoğu girdiğim sitede Hep desing:Bykerim-TR yazıor aslında oda benimle aynı IP üzerinden gror tanıorm hatta biz genellikle 5 yada 8 kişilik gurupca internet ortağıyız ama nedense Bana ya tasarım yada sitesini vermior bana ByKerim-TR desing lerinden 1 tane vere bilirmsnz acaba ? lazım acil lütfen bi tane buldum ama :S ondada desing imzası var bana imzasız desing lazım =)
emeğe saygı göstermenin bir yolu da o atılan imzaya değer vermektir dostum
imzasız deising dolu ortalarda
benim sitemde de var
istediğini alıp imzasını da silebilirsin
Bendede var ama konuş anlaş kerim-TR ile aha al hizmeti bile var adamın www.hizmetkerim.com telefonunuda vermiş orda yada git biyerden bul bendede var konuş anlaş bişeyler yapar belki bende konuştum biraz uzn oldu TL kalmadı ama belki benimkinde gibi seninkindede imzayı küçültür
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.