Arkadaşlar lütfen yorum yapmayın bu tartışma konusunda. Çekindiğimden falan da değil ilk mesajlarımdan birin de dediğim gibi;
İnsanlara hakaret etmeyin lütfen, veya bana yapıldığı gibi "o siteyi sen açtın" gibi iftiralarda da bulunmayın lütfen.
Arkadaşlar, benim kavga çıkartmak gibi bir amacım yok ama lütfen siz de haklılık tartışması yapmayın. Çoğu görüşüne katılmasam da bazı görüşlerine katıldığım Erdal Demirkıran da "Haklı olmak hiçbir şeyi değiştirmez." der.
Dediğim gibi burası sözlük değil, forum ve forumlarda başlığı açanlara yardım ya da o konuda tartışmalar yapılır. Ben kendi adıma @islamkusagi arkadaştan özür diliyorum. aykut arkadaştan da tartıştığım için özür diliyorum. Belki sen asla böyle bir adım da bulunmayacaksın ama...
Bu arada özür dilemek bir yenilgi ya da acizlik göstergesi değildir. M. Kemal Atatürk de böyle bir olay yaşamıştır. (Atatürk'ten bahsederek demagoji de yapmıyorum.)
@islamkusagi Dediğim gibi aynı sorun bende de var. Ama şu an için webme'nin öyle bir servisi yok. Onun için bir kod da yok. Yazılamaz mı? Tabii ki yazılır. Ama ben kendi adıma ne yazık ki o kodu yazamam.
İyi Forumlar; İyi Günler