Yazar |
Mesaj |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2011, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ ozgurce-paylas
Ben Tasarımı Çizdim . İster Kullanın İster Kullanmayın . Ben Basitten Çiziyorum Günde En Az 3 kişiye Tasarım Çiziom . Blog Gibi Bir Tasarım Yaptım .
Tasarımın Ana Sayfasına Devamı Butonu Fln Onları Siz Ekliceksiniz .
Ben Deil . Ben Tasarımı Çizerim Sadece . Gerisi Size Kalmış Bir Şey .
Olmazsa Siz Yaparsınız Daha Güzelini Benden Bu Kadar Kardeşim
Siz Daha iyisini çizersiniz  iyi forumlar |
|
↑
|
|
 |
-

ozgurce-paylas
Acemi Üye
|
21.07.2011, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Size Demedim Kötü Yapıyorsunuz Aynı Stil Kulanıyorsunuz Dedim Sadece ve Bence Dedim Yani Sizi Kırmak İstememiştim |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2011, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgurce-paylas yazmış: Ben Size Demedim Kötü Yapıyorsunuz Aynı Stil Kulanıyorsunuz Dedim Sadece ve Bence Dedim Yani Sizi Kırmak İstememiştim
Bazen Konuşmalarınıza Dikkat Etmelisiniz . Konuşmadan Önce Düşünmelisiniz .
Karşındakini Üzebilir Bir Şey Mi Bu Acaba Diye . Bu Yaptığınız Hareket Fevri Davranmak Gibi . Ben Kırılmadım Sadece Begenmeyip Kullanmamana Üzüldüm .
 O Kadar Yani Başka Bir Şey Yok  |
|
↑
|
|
 |
-

ogrenciyis
Acemi Üye
|
22.07.2011, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Acaba birisi öğrencilik, ufak tefek ipuçları vs ile ilgili içerik üzerine bir tasarım kodlayabilir mi? Tasarımda sıfır hata olsun mümkünse. Teşekkürs. |
|
↑
|
|
 |
-

cmpunkn
Acemi Üye
|
22.07.2011, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: yardım pls :( |
|
|
Mrehaba Arkadaşalr Bana Bu Tasarıım Kodlicak Birileri Varmı Acaba :S Lütfen Çok Acil Yardım :S
 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

cmpunkn
Acemi Üye
|
22.07.2011, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardım pls :( |
|
|
cmpunkn yazmış: Mrehaba Arkadaşalr Bana Bu Tasarıım Kodlicak Birileri Varmı Acaba :S Lütfen Çok Acil Yardım :S
______________  |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.07.2011, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya @cmpunkn kodlamayı bilsem yaparımda kodlamayı bilmiyorum çoğu kişi bilmiyor ve yardım etmiyor . |
|
↑
|
|
 |
-

cmpunkn
Acemi Üye
|
22.07.2011, 21:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim53 yazmış: Ya @cmpunkn kodlamayı bilsem yaparımda kodlamayı bilmiyorum çoğu kişi bilmiyor ve yardım etmiyor .
kodlamayı bilmiyonmu :S :S tasarımının ?
Paylasim 53 Copyright © 2011 - 2012 Tüm Hakkı Saklıdır bune peki :S :S biliyosanda kodlamam yaszan ywterli :S ayrica tşk  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.07.2011, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cmpunkn yazmış: paylasim53 yazmış: Ya @cmpunkn kodlamayı bilsem yaparımda kodlamayı bilmiyorum çoğu kişi bilmiyor ve yardım etmiyor .
kodlamayı bilmiyonmu :S :S tasarımının ?
Paylasim 53 Copyright © 2011 - 2012 Tüm Hakkı Saklıdır bune peki :S :S biliyosanda kodlamam yaszan ywterli :S ayrica tşk
Çizebiliyorum Ama Kodlayamıyorum Yoksa Siteme Koyardım Tasarımları |
|
↑
|
|
 |
-

engin-gencer
Acemi Üye
|
23.07.2011, 03:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@cmpunkn:
O tasarım benim siteme ait. Kemal-sunal-fan.tr.gg benim sitemdir ve tasarımı kendim yaptım. Sağını solunu editlemeden önce bi' izin alsaydın diyorum? Şu saatten sonra izinde vermiyorum, tasarımı kim kodlarsa moderatöre bildirilecektir. |
|
↑
|
|
 |
-

kemal-sunal-fan
Acemi Üye
|
23.07.2011, 03:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
engin-gencer yazmış: @cmpunkn:
O tasarım benim siteme ait. Kemal-sunal-fan.tr.gg benim sitemdir ve tasarımı kendim yaptım. Sağını solunu editlemeden önce bi' izin alsaydın diyorum? Şu saatten sonra izinde vermiyorum, tasarımı kim kodlarsa moderatöre bildirilecektir.
Bu siteden de yazayım da sonra senin değil falan demeyin. Tekrar belirtiyorum o tasarımı kim kodlarsa mdoeratöre bildirilecektir. Sitenizin silinmesini istemezsiniz herhalde... Bir de çizim xxx yazmış, ayıp yahu ayıp. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

berkant53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2011, 07:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: Tasarimin Rengi: siyah tonlarda
Sitenizin Konusu: Kişisel Web Sitesi
Baslik Resminde neler olsun? : berkantkas.tk yazsın
Kisaca Tasarimda istedikleriniz: http://www.microsoft.com/en-us/default.aspx
buna çooooook benzeyen bir şey en alttaki menü açılmasın kodlayacaksa arkadaş (biraz zor olabilir)
arkadaşlar pardon siyah olmasın mavi sitedeki gibi olsun
istemiyorum vazgeçtim kimse boşu boşuna yapmasın (benim tasarım microsoft değil apple'ninkine benziyor) arkadaşlar yapar mısınız ? direkt kodları da gőnderebilirsiniz ilgilenecek arkadaş rahat olsun bidahaki aya kadar (yaklaşık 8-9 vün) beklerim |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2011, 07:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: Tasarimin Rengi: siyah tonlarda
Sitenizin Konusu: Kişisel Web Sitesi
Baslik Resminde neler olsun? : berkantkas.tk yazsın
Kisaca Tasarimda istedikleriniz: http://www.microsoft.com/en-us/default.aspx
buna çooooook benzeyen bir şey en alttaki menü açılmasın kodlayacaksa arkadaş (biraz zor olabilir)
arkadaşlar pardon siyah olmasın mavi sitedeki gibi olsun
istemiyorum vazgeçtim kimse boşu boşuna yapmasın (benim tasarım microsoft değil apple'ninkine benziyor) arkadaşlar yapar mısınız ? direkt kodları da gőnderebilirsiniz ilgilenecek arkadaş rahat olsun bidahaki aya kadar (yaklaşık 8-9 vün) beklerim
Hemen İlgileniyorum İstediğine Yakın Bir Tasarım Çiziorum Şuanda . |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑