Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj24.07.2011, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Grafikerler Konusunun Düşünülebilir... Düşünülüyor.

Yarışma Olacaktır. Ama öyle Basit yarışmalar değil , sağlam sizlerin kazanacağı yarışmalar Yapmayı planlıyoruz..

Şimdi istesem Serbest bölgeye bir bilgi yarışması başlığı açarım ?

Ama bu ne kadar etkili olur ki ?

Onun için biraz daha sabredin..Unutmayın ki sizler için çabalıyoruz... Wink
Mesaj24.07.2011, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Zaten Ben 3 Senedir Şu Forumda 4 Mod Bildim Çalışan..He Ban Konusunda Çalışan Ayrı Tabiii. Razz

Sizlerden Süper Projeler Bekliyoruz....

Mesaj24.07.2011, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar beni bilen bilir yalan söylemiyorum en çok ban kullananlardan biridirim.Ama hiç bir zaman attığım kişilerin banı uyarısız yada nedensiz olmadı.Ama madem forum canlanması varsa biraz ban atma kemerini açmak gerekiyor.Grafikerler düşüncesi Sezer'in(bilgiliwebnet) söylediği gibi düşünme aşamasında şuan.En kısa zamanda bilgi verilicektir.
Mesaj24.07.2011, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

icon-diyari yazmış:
Zaten Ben 3 Senedir Şu Forumda 4 Mod Bildim Çalışan..He Ban Konusunda Çalışan Ayrı Tabiii. Razz

Umarim sizin istediginiz gibi projelere imza atariz.
Fakat konsepti iyi belirlememiz gerekiyor bunu önceden baslik altinda belirtmistim.

Ayrica grafiker konusunun sana sözünü vermistim.
Degerlendiriyoruz. Konu belirlendiginde serbest bölgeye konu hakkinda baslik acacagim.

Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW

En son ua1905ua tarafından 24.07.2011 21:09:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2011, 21:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

icon-diyari yazmış:

O sizin Düşünceniz.Konuyu uzatmayalım Wink

Önerileriniz varsa başka arkadaşlar Bekliyoruz Smile
Mesaj24.07.2011, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
icon-diyari yazmış:

Fakat konsepti iyi belirlememiz gerekiyor bunu önceden baslik altinda belirtmistim.

Degerlendiriyoruz. Konu belirlendiginde serbest bölgeye konu hakkinda baslik acacagim.

Valla Bs Ailesine Yakışır Bi Proje Yapın (Yapalım)... Gerekirse Domain Ödülü Vs. Herşeyde Yardımcıda Olurum..Yeterki Şu Forum Eskiye Dönsün..

Ayrıca Bi Önerim Daha Olucak Ama Zor Gibi Geliyor Bana:::
=> Forumda Genel Bir Temizlik Olamaz Mı..?

"Geçende Bir Başlıkta Görmüştüm... Anlatım Yapacağım Ama Anlatım Yapılacak Konuda Kalmadı Diye"

Yani Anlatılacak Konuda Kalmadı Genel Bir Temizlik Yapılamaz Mı?

Mesaj24.07.2011, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

icon-diyari yazmış:
ua1905ua yazmış:
icon-diyari yazmış:

Valla Bs Ailesine Yakışır Bi Proje Yapın (Yapalım)... Gerekirse Domain Ödülü Vs. Herşeyde Yardımcıda Olurum..Yeterki Şu Forum Eskiye Dönsün..

Ayrıca Bi Önerim Daha Olucak Ama Zor Gibi Geliyor Bana:::
=> Forumda Genel Bir Temizlik Olamaz Mı..?

"Geçende Bir Başlıkta Görmüştüm... Anlatım Yapacağım Ama Anlatım Yapılacak Konuda Kalmadı Diye"

Yani Anlatılacak Konuda Kalmadı Genel Bir Temizlik Yapılamaz Mı?

Genel Bir temizlikten kastınız nedir ki ?
Zaten anlatılmış bir konuyu ( Anlatım Hala bozuk değilse ) niye bir daha anlatılsın ki ? Rolling Eyes
Mesaj24.07.2011, 21:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgiliwebnet yazmış:

Genel Bir temizlikten kastınız nedir ki ?
Zaten anlatılmış bir konuyu ( Anlatım Hala bozuk değilse ) niye bir daha anlatılsın ki ? Rolling Eyes

Hayır Yanlış Anladınız..!!

Yani Sabit Başlıklar Duracak...Sabit Olamyan Başlıklar Silinecek..Bu Sayaede Yeniden Kullanıcılarda Bir Heves Oluşur Yeniden Konu Anlatımları Artar..!!! Diye Düşünmüştüm!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mesaj24.07.2011, 21:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Var olanı düzeni bozmak yerine düzeni geliştirmeyi denesek .. Mesela o konunun bir gelişmiş hali anlatılmadan o konu kaldırılırsa yeni kullanıcılarımızın önünü kapatmış oluruz .. Neutral
Mesaj24.07.2011, 21:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

ibrahmgun yazmış:
Var olanı düzeni bozmak yerine düzeni geliştirmeyi denesek .. Mesela o konunun bir gelişmiş hali anlatılmadan o konu kaldırılırsa yeni kullanıcılarımızın önünü kapatmış oluruz .. Neutral

Katılıyorum. Wink

En son bilgiliwebnet tarafından 24.07.2011 21:25:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj24.07.2011, 21:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

ibrahmgun yazmış:

Sabit Konular Var...Yeni Kullanıcıların İşine Yarıyacak Bütün Konular Orada Mevcut..Ben Sadece Normal Kişilerin Açmış Oldukları Konuları Demiştim Neutral Neutral
Mesaj24.07.2011, 21:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

Dostlarım o zamanlarla tek fark, herkes kendini profesyonel ilan etti. Eskiden biz birilerini onure ederdik, şimdi herkes kendi sitesinde profesyoneliz, sözler yazılar bilmem ne peşindeler..

Yeni gelen arkadaşlar o zamanda vardı şimdi de var, eğer eskisi gibi olunmasını istiyorsak, tekrar yardıma başlanmalı, katı kuralları kullanarak bunun burası yeri değil diyip kestirip atmaktansa o kişiyi kazanmaya çalışılmalıdır..

İlk geldiğinizde neyin nerde olduğunu sizde bilmiyordunuz bizde bilmiyorduk herkes bilmiyordu, herkes geçtiği yolları unutmamalı. Üyeler kuralları okusun gelsin diyor bi çok kişi, işte serbest bölge şunun için bilmem ne için var deniliyor ama, cevabı verirsin o kişiyi kazanırsın özelden de uyarırsın. Herkes bilmem kendini bir şey zannederek ahkam kesiyor, bundan kaybediyoruz. Smile

Hayırlı geceler..
Mesaj24.07.2011, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu sapmasın Embarassed Biz Devam Edelim Projelerimize Laughing İnşallah hızlı bir yükseliş yapacağız .. Rolling Eyes Wink
Mesaj24.07.2011, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgisayarfareleri GİBİ(örnek verdim doğru anlaşılsınWink ) eski kullanıcılar foruma geri dönmediği sürece.Yeni gelecek tecrübesi düşük genç arkadaşlarla bu iş yürümez.

Eski arkadaşlar bir şekilde geri döndürülürse forumda ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklarına eminim.
Mesaj24.07.2011, 21:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

nutuk-mt2 yazmış:
bilgisayarfareleri GİBİ(örnek verdim doğru anlaşılsınWink ) eski kullanıcılar foruma geri dönmediği sürece.Yeni gelecek tecrübesi düşük genç arkadaşlarla bu iş yürümez.

Eski arkadaşlar bir şekilde geri döndürülürse forumda ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklarına eminim.

Forumdan Ayrılmak Onların Kararı...Ayrıca Eski Kullanıcılar Diyorsun..Mesela Daha Birçok Kullanıcı Var Eski OLan ... İllaki Eski Olacak Diye Birşey Yokki..!