| Yazar |
Mesaj |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
24.07.2011, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nutuk-mt2 yazmış: bilgisayarfareleri GİBİ(örnek verdim doğru anlaşılsın  ) eski kullanıcılar foruma geri dönmediği sürece.Yeni gelecek tecrübesi düşük genç arkadaşlarla bu iş yürümez.
Eski arkadaşlar bir şekilde geri döndürülürse forumda ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklarına eminim.
Eskiler. Eskiler....
Arkadaşlar. Tamam Geçmişini bilmeyen Geleceği yaşamayaz diye bir söz var ama Herşeyi eskilere Bağlayıp durmayın artık..
Mesela sizler.Kendinize Güvenmiyor musunuz ?
Kendi Başımıza da bişeyler başarabiliriz. Gelecekteki Arkadaşlarda Sizlerden Böyle bahsetmeleri ümidiyle..! |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 21:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: Dostlarım o zamanlarla tek fark, herkes kendini profesyonel ilan etti. Eskiden biz birilerini onure ederdik, şimdi herkes kendi sitesinde profesyoneliz, sözler yazılar bilmem ne peşindeler..
Yeni gelen arkadaşlar o zamanda vardı şimdi de var, eğer eskisi gibi olunmasını istiyorsak, tekrar yardıma başlanmalı, katı kuralları kullanarak bunun burası yeri değil diyip kestirip atmaktansa o kişiyi kazanmaya çalışılmalıdır..
İlk geldiğinizde neyin nerde olduğunu sizde bilmiyordunuz bizde bilmiyorduk herkes bilmiyordu, herkes geçtiği yolları unutmamalı. Üyeler kuralları okusun gelsin diyor bi çok kişi, işte serbest bölge şunun için bilmem ne için var deniliyor ama, cevabı verirsin o kişiyi kazanırsın özelden de uyarırsın. Herkes bilmem kendini bir şey zannederek ahkam kesiyor, bundan kaybediyoruz.
Hayırlı geceler..
Programyapmak@
Gecmiste seninle defalarca duyuru yapmistik hatirlarsin,
Söylediklerine katiliyorum. Moderatör olarak atandigim günden beri yolumu o sekilde belirledim
Yani kendi acimdan soyliyeceklerim soyle senin dedigin gibi zaten yapiyorum.
Kaybetmek yerine kazanmak, banlama yerine anlatmak sorunu cözmek ve buna benzer daha fazlasi. 100% katiliyorum size. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2011, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
@ua1905ua Hatırlamazmıyım efendim  , benim tek istediğim daha farklı bir ortam, aile olduğumuzu belirtmek, yönetim kadrosununda da yardımsever arkadaşlarda da.. Hayırlısı..
Takımın yenilenmesi hiç farketmez, herkes moderator olmak ister, bu güzel bir şey evet elinizde bir güç var ama paylaşımcı olarakta elinize bir güç alabilirsiniz..
İnsan kazanmak çoğu zaman para kazanmaktanda iyidir..  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 21:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: @ua1905ua Hatırlamazmıyım efendim  , benim tek istediğim daha farklı bir ortam, aile olduğumuzu belirtmek, yönetim kadrosununda da yardımsever arkadaşlarda da.. Hayırlısı..
Takımın yenilenmesi hiç farketmez, herkes moderator olmak ister, bu güzel bir şey evet elinizde bir güç var ama paylaşımcı olarakta elinize bir güç alabilirsiniz..
İnsan kazanmak çoğu zaman para kazanmaktanda iyidir..
Kesinlikle katiliyorum degerli dostum.
Bu yolda fikirlerin varsa paylasmani isterim. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2011, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Dediğim gibi kahramanlığı moderatorluk için yapacak arkadaşlar şimdiden katılmasınlar foruma, ailenin bir parçası olarak, yardımsever olarak paylaşımcı destekçi bir ruhla eski hal - ortam yakalanabilir diye düşünüyorum..
Moderator arkadaşlara ve tüm herkese BS-Bağımlısından Yardımseveri'ne, herkes abiliğini kardeşliğini bilmeli..
Ki şuda bilinmeli, bu pat diye yarın geceden itibaren olacak bir şey değil, örneğin eski ortamda herkes liseliydi belki de, üniversite sınavları gelince birden kesildi, veya bu kişiler üniversiteyi bitirdi işe başladı böylelikle forumda aksamalar oldu vs. vs.
Bu tür problemleride değerlendirmeliyiz, çok başlık açıldı foruma tekrar eski halinde gelsin diye. Dediğim şeylerin üzerinde hep beraber durabilirsek bir şeyleri başarabileceğimize inanıyorum, Allah'ın izniyle.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En büyük adimi kisisel sorunlari bir kenara atarak atacagimizi düsünüyorum.
Duygularimiz tabiki önemli fakat Kisiselestirmeden en dogrusunu bu hizmet icin yapmak gerekiyor. Anahtarin bu oldugunu düsünüyorum.
örnek vermek gerekirse digelim 3 sene önce 2 kullanici arasinda bir sorun yasandi, gecmiste yasadigi bir sorunu bugün tekrar foruma yansitilmamasi lazim.
Unutulmasi gerekiyor, Ve yeni gelen kullanicilarimiza gönülden yürekten ellerimizi acmamiz gerekiyor.. Anahtar bu degilmidir acaba.? ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

icon-diyari
Aktif Üye
|
24.07.2011, 22:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış:
Duygularimiz tabiki önemli fakat Kisiselestirmeden en dogrusunu bu hizmet icin yapmak gerekiyor. Anahtarin bu oldugunu düsünüyorum.
örnek vermek gerekirse digelim 3 sene önce 2 kullanici arasinda bir sorun yasandi, gecmiste yasadigi bir sorunu bugün tekrar foruma yansitilmamasi lazim.
Unutulmasi gerekiyor, Ve yeni gelen kullanicilarimiza gönülden yürekten ellerimizi acmamiz gerekiyor.. Anahtar bu degilmidir acaba.?
Evet Sana %100 Katılıyorum...______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2011, 22:09 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
ua1905ua yazmış:
Unutulmasi gerekiyor, Ve yeni gelen kullanicilarimiza gönülden yürekten ellerimizi acmamiz gerekiyor.. Anahtar bu degilmidir acaba.?
Kilit noktası olarakta, moderatorlar arasında ki problemler bahse getirilmişti. Hiç gerek yok, geçmişe sünger çekilecekse yeni bir sayfa açılmalı. Katılıyorum tamamen.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
24.07.2011, 22:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış:
Gerçekten Kişisel Sorunlar Ö.M ile Halledilmeli .. |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 22:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pekala ozaman ne duruyoruz Arkadaslar..
Özür dilemek de basittir, kalp kırmak da. Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır. Birisi fetheder, birisi zulmeder...
Bu nedenle buyrun arkadaslar..>>
Hem şair hem ozanım
Sizden özür diliyorum
Ben gördüğümü yazanım
Sizden özür diliyorum
Sürçü lisan ettiyisem
Esinlenip attıyısam
Bazen kızıp çattıyısam
Sizden özür diliyorum
Atamdan nasihat bana
Kalp kırma diyor insana
Dönüşemem ben hayvana
Sizden özür diliyorum
Biz gördüğümüz yazarız
Hatalı işe kızarız
Oturup konuşur çözeriz
Sizden özür diliyorum
Atıp kırdıyısam sizi
Beşerim affedin bizi
Kapatamam gören gözü
Sizden özür diliyorum
Ozan hataları yazar
Kirli oyunları bozar
İyi kötü hepsin çözer
Sizden özür diliyorum
Hüseyin'im kalp kıramam
Kalp hakkın evi vuramam
Vatanı satıp duramam
Sizden özür diliyorum
Baska söze gerek varmi genel olarak buyrun arkadaslar benden size tir dolusu güller.. Güller kadar temiz olma dilegile..
[/b] ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 24.07.2011 22:17:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
|
↑
|
|
 |
-

icon-diyari
Aktif Üye
|
24.07.2011, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ua1905ua
Valla Hocam Herşeyi Güzeli İle Anlatmışsın..Valla Herkesten Özür Dileyesim Geldi Bea  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
icon-diyari yazmış: @ua1905ua
Valla Hocam Herşeyi Güzeli İle Anlatmışsın..Valla Herkesten Özür Dileyesim Geldi Bea
ÖZÜR DİLEMEK ZOR OLSADA
AFFETMEK KOLAYDIR
AF DİLEMEK ZORDUR
UNUTMAYIN AFFETMEK BÜYÜKLÜKTÜR...
ÖZÜR DİLEMEM DİYORSANIZ
KIRMAYIN O ZAMAN KALPLERİ
AFFETMEM DİYORSANIZ
EMPATİ YAPIN
BİR DAHA KALP KIRIP ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALMAYIN
AFFETMEK BÜYÜKLÜK OLDUĞU KADAR
ÖZÜR DİLEMEK DE ERDEMLİKDİR UNUTMAYIN..... ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 24.07.2011 22:30:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
24.07.2011, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bi satırda Ben yazıyım Bakalım
Özür Dilemek..
Ne güzel bir Davranış değil mi ?
Kırdığın KalpTen..
Af dilemek..
Aslında HiÇ kalp Kırmasakta
Özür Dilemeye Gerek duymasak..
Hiç Bir zaman Kalp Kırmamanız Dileğiyle.. / Bilgiliwebnet |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
24.07.2011, 22:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilmeden kirilan kalp af eder.
Bilincli kalbi kirarsan kirilan duygular olur.
Duygular göz yasi olur.
Göz yasi sel gibi akar gider.
Tekrar dönermi acep,
Dönmezse ne olur.
Ômür dedigin nedir.
Gözlerimi bugün kapatip gidersem Ne olur.
Kirdigin kalp seni ahrette beklerrmi
Sanalda Hak huk Allah yok deme.
Günaha girme Gel benimle Gönülerle.
Cosalim hep birlikte. Af edelim herkesi gönlümüzce.. ua1905ua@ ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
|