Yazar |
Mesaj |
-

pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2011, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bu tasarımı kodlarına ayırabilir misiniz? ______________
Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan... |
|
↑
|
|
 |
-

metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

kemal-sunal-fan
Acemi Üye
|
30.07.2011, 10:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cmpunkn yazmış: kemal-sunal-fan yazmış:
Arkadaşım sizi bana sayıyla mı veriyorlar? Olum bu tasarım bana ait, izin almadan napıyon sen? sağını solunu kesmiş bir de. İlla şikayet mi edeyim moderatöre sizi ya? Emek hırsızlığını anca sizin gibi uyanık Türk'ler yapar zaten.
Dün seninle ne konuştuk biz? Ben sana o tasarımın gerçek sahbinini ben olduğunu kanıtlamadım mı? Arkadaşlar ben kimsenin tasarımına bir şey demem. Benim 3 -4 saat uğraştığım tasarımımın sağını solunu kesip kendisi çizmiş gibi olanlara sinirleniyorum. Neyse her şey tatlıya bağlandı şimdilik. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

berkant53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2011, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="berkant53"][quote="berkant53"] berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: Tasarimin Rengi: siyah tonlarda
Sitenizin Konusu: Kişisel Web Sitesi
Baslik Resminde neler olsun? : berkantkas.tk yazsın
Kisaca Tasarimda istedikleriniz: http://www.microsoft.com/en-us/default.aspx
buna çooooook benzeyen bir şey en alttaki menü açılmasın kodlayacaksa arkadaş (biraz zor olabilir)
arkadaşlar pardon siyah olmasın mavi sitedeki gibi olsun ilgilenecek arkadaş rahat olsun bidahaki aya kadar (yaklaşık 8-9 vün) beklerim bunu profesyönel olarak basit ve hep aynı kalıpta tasarım çizmeyen özellikle profesyönel ve tüm alıntıları okuyacak bir arkadaş yapabilirse çok iyi olur şimdiden Teşekkürler ?????????????????????????? ilgilenen professionale kişiiiiiiii yok mu |
|
↑
|
|
 |
-

kemal-sunal-fan
Acemi Üye
|
30.07.2011, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="berkant53"][quote="berkant53"] berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: Tasarimin Rengi: siyah tonlarda
buna çooooook benzeyen bir şey en alttaki menü açılmasın kodlayacaksa arkadaş (biraz zor olabilir)
arkadaşlar pardon siyah olmasın mavi sitedeki gibi olsun ilgilenecek arkadaş rahat olsun bidahaki aya kadar (yaklaşık 8-9 vün) beklerim bunu profesyönel olarak basit ve hep aynı kalıpta tasarım çizmeyen özellikle profesyönel ve tüm alıntıları okuyacak bir arkadaş yapabilirse çok iyi olur şimdiden Teşekkürler ?????????????????????????? ilgilenen professionale kişiiiiiiii yok mu
Başka bir tasarım iste yapan yok demek ki. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

berkant53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2011, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="kemal-sunal-fan"][quote="berkant53"] berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: berkant53 yazmış: Tasarimin Rengi: siyah tonlarda
arkadaşlar pardon siyah olmasın mavi sitedeki gibi olsun ilgilenecek arkadaş rahat olsun bidahaki aya kadar (yaklaşık 8-9 vün) beklerim bunu profesyönel olarak basit ve hep aynı kalıpta tasarım çizmeyen özellikle profesyönel ve tüm alıntıları okuyacak bir arkadaş yapabilirse çok iyi olur şimdiden Teşekkürler ?????????????????????????? ilgilenen professionale kişiiiiiiii yok mu
Başka bir tasarım iste yapan yok demek ki. tamam |
|
↑
|
|
 |
-

illegalsclanfullmodsserver
Acemi Üye
|
30.07.2011, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: acil |
|
|
ben bir site açtım tablo yaparak tasarım yapıyorum css lütfen bilenler burdan
alıntı yaparak cevaplasın.( hani yenı sayfa ac diyoruz ordan tablo ekle diyoruz onun gibi ) |
|
↑
|
|
 |
-

caliskan-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
S.a Dostlar Ben bir tasarım istiyorum.
Sitemin ismiyle alakalı :
www.caliskan-blog.tr.gg
yani blog tasarımı olacak
Ypan kişiden ALLAH razıolsun.. |
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
31.07.2011, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
caliskan-blog yazmış: S.a Dostlar Ben bir tasarım istiyorum.
Sitemin ismiyle alakalı :
www.caliskan-blog.tr.gg
yani blog tasarımı olacak
Ypan kişiden ALLAH razıolsun..
eğer beklerim dersen
http://www.ezwpthemes.com/examples/ bu temayı sana hazırlarım bugun işlerim yogun oldugu ıcın anca 10 veya 11 gibi verebilirim.______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

caliskan-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam beklerim |
|
↑
|
|
 |
-

metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2011, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana yardım edecek yok mu  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

xn--bedavatasarm-c5b
Acemi Üye
|
01.08.2011, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbol tasarımı lazım. yardım lütfen. |
|
↑
|
|
 |
-

kemal-sunal-fan
Acemi Üye
|
01.08.2011, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Elimde bir CSS tasarımı var ve ben Bedava-Sitem.com'a nasul uyarlayacağımı bilmiyorum. elimdeki tasarımın kodlarını Bedava-Sitem.com'a göre ayarlayacak, bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum. Tasarım kodlamayacaksınız, kodlanmış tasarımı Bedava-Sitem.com'a göre ayarlayacaksınız sadece o kadar.  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

trmaxking
Acemi Üye
|
01.08.2011, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: css tasarım |
|
|
arkadaşlar rahatsız ettiğim için özür dilerim bana kişisel eğlenceyle ilgili bir css tasarım yaparmısın yaparsanız sevinirim yapanlar özel olarak mesajla kodları atsınlar yapanların eline sağlık kolay gelsin tasarım üstüne kendi sitelerin,n reklamlarını koymyın özel bir sayfa açıp sırf onun reklamını vereceğim hareketli bir reklam şeklinde  |
|
↑
|
|
 |
-

indirrrdik
Acemi Üye
|
02.08.2011, 07:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kendim yaptım kodu isteyenede yaparım ama bu tasarımı site yükleyemiyom ______________ hhahahahahaaa |
|
↑
|
|
 |
|