merhaba ben şarkı yapmak istiyorum ama arkadaşlarım küçük ev stüdyoları aldıyor ben bu işte yeniyim diğer arkadaşlarım bir mikrofon,kulaklık aldıyo birde program varmış beat için mğzik yapmak içinmiş ne sizde bir yardımcı olunuz.
Benim bildiğim kadar FL Studio diye bir program var onu öneririm. Fl Studio 10 indirirsen daha çok tür beat ve tonla karşılaşırsın.Ayrıca o programın yanında mikrofonun ve bilgisayarında video çekme ve düzenleme programı olursa güzel videolar çekip şarkıların için klip bile çekebilirsin.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.