| Yazar |
Mesaj |
-

informess
Uzman Üye
|
07.08.2011, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava-sitem'in şuan ki hali.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
07.08.2011, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: Arada birkaç dengesiz oluyor ya onlara
aynen dostum
informess yazmış: bedava-sitem'in şuan ki hali.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

sevecen-fm
Acemi Üye
|
07.08.2011, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim en çok güldüğüm olay şudur bir fikir çıkar ve birisi bir proje için destek ister herkez beğenip onaylar desteklemek ister ama hep lafda kalır icraat hiç olmaz... Birde güldüğüm olay şu ki gerçektir kodlamadır sitedir vesaire bu işlerle hiç ilgisi olmayan sadece Türkçe bildiği için bedava siteme admin olarak atanan ve önüne gelen siteyi silen hakana çok gülüyorum. Günde 40.000 ziyaret edilen siteyi bir şikayet üzerine silebilen zihniyete gülüyorum. Ayrıca wikipedia gibi bir sitede kaynak olarak gösterilen dev bir siteyi silebilen zihniyete gülüyorum  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sevecen-fm
Acemi Üye
|
07.08.2011, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Birde kendime çok gülüyorum |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgidoluyuz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2011, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuya gösterdiginz ilgiden dolayi cok tesekkür ediyorum Arkadaslar  [/b] ______________
Ne mutlu Türküm diyene! M. Kemal Atatürk |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2011, 23:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgidoluyuz yazmış: Konuya gösterdiginz ilgiden dolayi cok tesekkür ediyorum Arkadaslar  [/b]
bende senin konumun yazan yere Buraya reklam verebilirsiniz... yazmana gülüyorum  ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
|
↑
|
|
 |
-

baks-bani
Uzman Üye
|
07.08.2011, 23:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-ingilizce yazmış: bilgidoluyuz yazmış: Konuya gösterdiginz ilgiden dolayi cok tesekkür ediyorum Arkadaslar  [/b]
bendede vardı sildim  ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
08.08.2011, 00:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.08.2011, 00:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

gitmegulumsemem
Acemi Üye
|
08.08.2011, 00:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: en çok güldüğüm şey bedava sitem reklam paketinin 60 lira olmasıdır.
.com daha ucuz
Adamım 10 numarasın  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sevecen-fm
Acemi Üye
|
08.08.2011, 00:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="gitmegulumsemem"] evrenseleglence yazmış: en çok güldüğüm şey bedava sitem reklam paketinin 60 lira olmasıdır.
.com daha ucuz
Adamım 10 numarasın  [/quote şöyle düşün şimdi com sitesi alsan doldurasıya kadar 3 ay geçecek sonra hit toplamak derken bir sene mücadele edeceksin gururum5'i örnek vereyim com sitesi açtı tr.gg sitesi full full dolu ama com o kadar dolu değil. Adamlar işi biliyor aga ;D |
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.08.2011, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben birde blog yapmaya çalışanlara gülüyorum. Gidin blogu blogger da ya da wordpress te yapın. haa onlar olmadı en azından blogcu da yapın  ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
|
↑
|
|
 |
-

kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2011, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2011, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Beadavasiteme çok gülüyorum,Bir çok komedyeni barındırıyor kendisi.
aynen ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
|
↑
|
|
 |
|