Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.08.2011, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

rapidgraphic yazmış:
yazılar berbat olmuş anasayfa da olmamış..

Görüşünüz için teşekkürler : ) Bir sonraki arkadaşlarımızı değerlendirirken ;

> Kendi sitenize bakın,
> Kibar olun,
> Şu şekilde hazırlayın veya şu yazı tipini kullanın gibi öneri cümleleri kurun..

Aksi halde burada kimseyle arkadaş falan olamazsınız...
Mesaj15.08.2011, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya kardeşim ben burada kimseyle arkadaş olmak istemiyorum burası arkadaşlık yaha chat sitesimi sitemi değerlendir demişsin steams tan esinlenmiş olabilirsin ama ana sayfada full resim kullanmışsın olmamış yazılar ezikbüzük dandik çıkmış olmamış berbat olmuş çalışmalar iyi bi grafik düzeyinde değil ki grafik sitesi olduğunu iddaa ediyorsun yinede başarılar ..
Mesaj15.08.2011, 13:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

rapidgraphic yazmış:
ya kardeşim ben burada kimseyle arkadaş olmak istemiyorum burası arkadaşlık yaha chat sitesimi sitemi değerlendir demişsin steams tan esinlenmiş olabilirsin ama ana sayfada full resim kullanmışsın olmamış yazılar ezikbüzük dandik çıkmış olmamış berbat olmuş çalışmalar iyi bi grafik düzeyinde değil ki grafik sitesi olduğunu iddaa ediyorsun yinede başarılar ..

Öncelikle böyle sert konuşarak bir yere varamazsın.. Burada herkes birbirinin yardımına koşar.. Belki güzel bir grafik çizmiş olmayabilirim ama hiç olmazsa denemişim... Ortaya bir şeyler çıkmış ve buraya eklemişim... Nedir sendeki bu sinir anlamadım gitti... Ayrıca böyle sadece tartışma yaratırsın.. Tartışma yaratacak yorum atmazsan sevinirim..

İyi Günler...
Önceki mesajları göster: