Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.08.2011, 08:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Fuar Stantı Hakkında İstedikleriniz ve Aradıklarınız





Site Adresi:cityfuarstandi.com

Kuruluşu Tarihi:2007

İçerik:Fuar stantı hakkında istediğiniz ve aradıklarınız.


Fuar süresi, bu yüzden katılımcılar için çok değerli bir süredir. Bu süre boyunca katılımcılar, maksimum performans göstermek, maksimum sayıda ziyaretçi kabul etmek, maksimum sayıda sipariş veya iş bağlantısı elde etmek durumundadır.

Fuar standları, bu sebeplerle, katılımcılar için çok önemli yatırımlardır.

Sadece fuarlara katılmak, katılımcıların maksimum performans göstermesi, maksimum sayıda ziyaretçi kabul etmesi, maksimum sayıda sipariş veya iş bağlantısı elde etmesi için yeterli girişim değildir.

Katılımcıların, aynı zamanda, Fuar Standlarını diğer katılımcılardan farklılaştırmaları, potansiyel müşterilerini konforlu ve rahat bir şekilde misafir etmeleri, ürün ve hizmetlerini sunuş şekli ile etkilemeleri, fuar süresini maksimum verimlilikle değerlendirmeleri gerekmektedir.

City Fuar olarak biz, Kurumları farklılaştıran fuar standı Projeleri üreterek ve gerçekleştirerek, katılımcıların maksimum performans göstermeleri, maksimum sayıda ziyaretçi kabul etmeleri, maksimum sayıda sipariş veya iş bağlantısı elde etmeleri, ürün ve hizmetlerini sunuş şekli ile etkilemeleri hususlarında, müşterilerimizi İŞ ORTAĞI olarak görüyor, Fuarcılık sektöründeki işimizi bu zihniyetle yürütüyoruz.

City Fuar, Teknolojiyi ve 3 boyutlu Fuar Stand Proje tasarımının ruhunu, çalışmalarının merkezine yerleştirerek ve iddialı bir büyüme planı içinde sektördeki faaliyetleri sürdürmektedir.
Mühendislık ve Mimarlık vizyonuyla çalışmalarını sürdüren City Fuar, internet üzerinde sanal fuar alanı ve fuar stand projeleri çalışmaları konusunda da yatırımlarını ve faaliyetlerini devam ettirmektedir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu