Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.08.2011, 08:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Kartepe Kayak Merkezi

Site Adresi:kartepe.org

Kuruluş Tarihi:2010

İçerik:kartepe

TanıtımKartepe Kayak Merkezi




Müthiş doğası ve kar dünyasıyla yerli yabancı tüm turistlerin ilgisini üzerine çekenkartepe kayak merkezi; her geçen gün hizmetini yenilemekte ve genişletmektedir. İstanbul gibi büyük şehirlere yakın olan Kartepe; bu konumu sebebiyle günübirlik tatilleri de çok büyük oranda çekmektedir.Soğuk iklimi sebebiyle özellikle kış aylarında 80 cmleri de geçecek kadar büyük bir kar potansiyeline sahip olan bu merkez; Türkiye’nin hatta Dünya’nın en önemli kayak merkezlerindendir.Kocatepe ilinin sınırları içinde bulunan bu güzel tatil merkezi aynı zamanda Marmara bölgesinin en yüksek üçüncü coğrafi mekanı olma özelligini taşımaktadır.

Bu yüksek yerli ve yabancı turist akımına karşı kartepe.org doğan ihtiyaçlar sebebiyle bir turizm rehberi olmaktadır.
Kartepe.org’da Kartepe’yle alakalı neler yok ki… kartepe otelleri hakkında hizmet ve ulaşım bilgileri, ücret detayları ve daha pek çok konu…Aynı zamanda istediginiz zaman ihtiyacınızı karşılamak üzere kartepe turları hakkında da bilgi vermekteyiz.
Siz de güzel bir tatil geçirmeniz için bu güzel bilgi hizmetinden faydalanmak istiyorsanız sitemize bir tıkla ulaşmanız ve erişiminiz kafi.

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu