Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.09.2011, 21:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

arsivhit yazmış:
Tasarımına on üzerinden 7 veriyorum. Göze fazla hitap etmiyor. Sebebide örneğin blog kısmında tupturuncu yapmışsın. birazdaha az göz yoran bir turuncuyu photoshopta geçişli fln yapsan daha iyi uygun olurdu bence. İyi günler kolay gelsin.

Teşekkürler.. Öneriyi dikkate alacağım...
Mesaj01.09.2011, 21:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımada aktım f klasik birçok tr.gg siesinde zaten bu tasarımın benzeri var asagı yukarı Very Happy
Mesaj01.09.2011, 21:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bilgilendirmeden çok ülkemde okuyan ve yazan insanlara önem veriyorum okuma yazma derken okula gitmekten bahsetmiyorum kitaplara agırlık veren kendisi bişeyler yazmaya çalışan gençlerimizn olmasını istiyorum kod vs. gerekli deil ama bunlar bizi biyerlere getirir paylaşımlarınızı bekliyoruz inş.. Smile
Mesaj01.09.2011, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

sosyalbilgiler8 yazmış:
tasarımada aktım f klasik birçok tr.gg siesinde zaten bu tasarımın benzeri var asagı yukarı Very Happy

Bu tasarıma benzeyen bir tema daha önce görmemiştim ama siz öyle düşünüyorsanız düşüncenize saygı duyarım... Eğer bir fikir bulabilirsem değiştiririm... Rolling Eyes
Mesaj01.09.2011, 22:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim asımsadıgım kadarı ile siz çok onceleri de bu sitede vardınız ben oyle biliyorum yanlış biliyorsam duzeltn luten çok daha farklı bir tasarım ve içerikle buraya tekrar gelmenize sevinirdim ama malesef olumlu bir sey soyleyemedim...
benim hosuma girmedi acıkçası tasarım...
Mesaj01.09.2011, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: GrafikDizayn | Yepyeni Yüzüyle..!

grafikdizayn yazmış:
Siteyi baştan aşağı değiştirdik... Evet.. Çalışmalarımız devam ediyor ama şuan eksiklerimizi söyler misiniz?

Tasarım : 10/?
Arkaplan : 10/? [ Reklama bakılarak ]
Forum : [ Eklenmesi gereken kategoriler ]

Şimdiden teşekkürler...

Tasarım: 10/6
Arkaplan: 10/4
Forum: 10/7

Arkaplan çok sade.Tasarım ise gri ve turuncu uymamış.Başarılar..
Mesaj01.09.2011, 22:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenafinnur yazmış:
ben bilgilendirmeden çok ülkemde okuyan ve yazan insanlara önem veriyorum okuma yazma derken okula gitmekten bahsetmiyorum kitaplara agırlık veren kendisi bişeyler yazmaya çalışan gençlerimizn olmasını istiyorum kod vs. gerekli deil ama bunlar bizi biyerlere getirir paylaşımlarınızı bekliyoruz inş.. Smile

İnşallah...

sosyalbilgiler8 yazmış:
benim asımsadıgım kadarı ile siz çok onceleri de bu sitede vardınız ben oyle biliyorum yanlış biliyorsam duzeltn luten çok daha farklı bir tasarım ve içerikle buraya tekrar gelmenize sevinirdim ama malesef olumlu bir sey soyleyemedim...
benim hosuma girmedi acıkçası tasarım...

Evet.. WeBloog,Bs-Blog,Hayaldunyam-Mert... Bu 3 sitede benimdi.. İlk WeBloog'a geçtiğimde farklı olmaya başladım.. Çünkü cidden tasarım çizmek ve kodlamak güzeldi o zamanlar... Çünkü birçok kişi senden tasarım bekliyordu... Çok iyi hatırlıyorum.. Hayaldunyam-Mert sitemken forumda tasarım isteyenlere kendime çizmediğim kadar güzel tasarımlar çizmiştim... Ama zaman geçti aradan ve aslında bunda 1 ayın, 1 günün bile önemi büyük.. Tabi bu yeni tasarımlar çizmeyeceğim demek değil... Zaman gelince çok daha güzellerini çizebileceğine inanıyorum ama dediğim gibi.. Zamanı gelince.. Smile Yinede değerli yorumlarınız ve ayırdığınız vakit için teşekkür ederim Smile

evrenseleglence yazmış:
grafikdizayn yazmış:
Siteyi baştan aşağı değiştirdik... Evet.. Çalışmalarımız devam ediyor ama şuan eksiklerimizi söyler misiniz?

Tasarım : 10/?
Arkaplan : 10/? [ Reklama bakılarak ]
Forum : [ Eklenmesi gereken kategoriler ]

Şimdiden teşekkürler...

Tasarım: 10/6
Arkaplan: 10/4
Forum: 10/7

Arkaplan çok sade.Tasarım ise gri ve turuncu uymamış.Başarılar..

Bir kaç kişi daha beğenmezse değişikliğe gideceğim... Rolling Eyes
Mesaj01.09.2011, 23:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardes açik konuşmak gerekirse çok güzel hayal gücüne sahipsin.Daha önceki sitelerin ve bu siten çok güzel olmuş.Fakat resimleri birleştirerek tasarim yapiyosun.Bu hiç hoş olmuyor.Şuanki tasarimin kodlarla daha kolay bir şekilde yapilabilir inan bana. Öğrenmeyi veya öyle yapmayi dene.

10/9
Mesaj02.09.2011, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

alimengu yazmış:
Kardes açik konuşmak gerekirse çok güzel hayal gücüne sahipsin.Daha önceki sitelerin ve bu siten çok güzel olmuş.Fakat resimleri birleştirerek tasarim yapiyosun.Bu hiç hoş olmuyor.Şuanki tasarimin kodlarla daha kolay bir şekilde yapilabilir inan bana. Öğrenmeyi veya öyle yapmayi dene.

10/9

Sanırsam içerik kodlamasından bahsediyorsunuz... Sonraki sayfa vs.. Açıkçası bu konularda sadeliği severim fakat insan farklı olmak istiyor... Şuan çoğu kişi daha önce hazırladığım 1-2 tane vardı sayfa numaralandırma onları kullanıyorlar (rastladım) Ve daha birçok kişide benzeri bir şekilde.. Blog anasayfası da öyle.. Ama işte dediğim gibi farklı olmak istiyorum... Bunun için çalışıyorum.. Kodlama da herhangi bir sıkıntı çekmedim şimdiye kadar (öğrenirken hariç Smile) Umarım bundan sonra da çekmem.. Ama zaten bir grafik sitesi için tasarımı kendimde kolay bulmaya başladım.. Sanırım tasarım değişikliğine gitmeliyim... Ayrıca yorumun ve zaman ayırdığın içinde çok teşekkür ederim...

Sizce renkler nasıl olmalı? Benim en çok zorlandığım konu da bu.. Rolling Eyes

. Siyah
. Gri
. Beyaz
. Turuncu
. Yeşil
Mesaj02.09.2011, 18:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Demek istediğim yukaridaki menu ve sağ sutundaki arama,kategoriler,editorun seçtikleri gibi bölümleri resimle yapmişsin.Ben kodla bilmediğini saniyordum.Ama tercih meselesiymiş.Ayrica o sayfa numaralandirmasi harika olmuş =)

Bu arada renk meselesine dönersek yaptiğin her tasariminin renk uyumu şahane.Bence kendin seçmelisin Smile

10/10 ile değiştiriyorum.Daha çok içerik kaliteni arttiricaktir. Wink
Mesaj02.09.2011, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

renk konusunda yeşil güzel ve rahatlatıcı bir renk hemde fazla kullanılmıyor Smile
Mesaj02.09.2011, 19:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitede resimden başka bişi yok bu ne be
Mesaj02.09.2011, 23:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

alimengu yazmış:
Demek istediğim yukaridaki menu ve sağ sutundaki arama,kategoriler,editorun seçtikleri gibi bölümleri resimle yapmişsin.Ben kodla bilmediğini saniyordum.Ama tercih meselesiymiş.Ayrica o sayfa numaralandirmasi harika olmuş =)

Bu arada renk meselesine dönersek yaptiğin her tasariminin renk uyumu şahane.Bence kendin seçmelisin Smile

10/10 ile değiştiriyorum.Daha çok içerik kaliteni arttiricaktir. Wink

Teşekkürler... Google'nin sitendeki kodları incelemesi vb. çok önemlidir ama ziyaretçilerin beğenmesi de önemlidir ve bence bu şekli yazı şeklinden çok daha iyi... Ayrıca kodlama biliyorum canım Smile O kadar da değil... Smile)

fenafinnur yazmış:
renk konusunda yeşil güzel ve rahatlatıcı bir renk hemde fazla kullanılmıyor Smile

Açık yeşil cidden güzel bir renk gibime geliyor.. Sonraki tasarımda tercih edebileceğim renklerden birisi.. Ama yeşilden çok gri kullanmalıyım ve yeşil ile sadece dizayn etmeliyim diye düşünüyorum.. Ya da siyah-açık yeşil ikilisi de olabilir.. Tabi açık yeşil doğru seçilirse Smile

terbiyesizadam yazmış:
sitede resimden başka bişi yok bu ne be

Yine de yorum yaptığınız için teşekkürler.. Ben siteyi resimlerle dizayn etmek istedim...
Mesaj03.09.2011, 05:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım 10/5
Mesaj03.09.2011, 06:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mrb.

Herşeyi resim olarak yapmak kötü olmuş. Bari imgwebhostgrafik trgg yada herhangi bi isimle bi site aç. Resimleri orda toplamak en sağlıklısı olur, sadece tema. Tema yaratıcı inş. gelişirsin. Kolay gelsin başarılar.
Önceki mesajları göster: