Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.09.2011, 00:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Internet ve telefon vasıtası ile dolandırılanlar!

http://dolandirilanlar.tr.gg

Internet ve telefon vasıtası ile dolandırılanlar!

On yılı aşkın süredir, türkiyedeki telefonlara cevapsız çağrı bırakarak, internetteki arkadaşlık siteleri ve forumlarda telefon numaralarını ilan ederek, kendilerini arayanları, "yanına geleceğim, seninle evleneceğim, seninle birlikte yaşayacağım, ne istersen yapacağım" diyerek dolandırıcılık yapan Bulgaristan çingeneleri, binlerce insanımızı dolandırdılar.

Bu şekilde dollandırıcılık yapanlara Bulgaristan'da "Alocu" denilmektedir ve her alocunun hatırlayamayacağı kadar çok kurbanı vardır.

Aloculuğu meslek edinen Bulgaristan çingeneleri, sınır ötesinde olmanın verdiği rahatlıkla korkusuzca hareket ediyorlar, dolandırılanlar şikayet etsede, "arkadaşımdı, sevgilimdi, ben istemediğim halde bana harçlık gönderdi, sonra Türkiye'ye yanına gitmemi istedi, çekinip gitmeyince beni şikayet etti" diyerek işin içinden çıkmaktadırlar.

Dolandırıcı Bulgaristan çingeneleri öylesine cüretkarki, insanları dolandırmakla kalmayıp, forum ve sitelerde dolandırdıkları kişilere hakaretler yağdırabiliyorlar.

Bu sitede, Bulgaristan çingeneleri tarafından dolandırılan mağdurların başına gelenlere yer vereceğiz. Bizimle iletişime geçen mağdurların istememeleri halince, kimlikleri açıklanmayacaktır.

Allah hepimizi kötülerin şerrinden korusun!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu