Yazar |
Mesaj |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
21.09.2011, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkeze Selam Dostlarım
Keyifler Nasıl Bir Anlatında Dinleyelim .. |
|
↑
|
|
 |
-

evrenseleglence
Uzman Üye
|
21.09.2011, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Herkeze Selam Dostlarım
Keyifler Nasıl Bir Anlatında Dinleyelim ..
as kardeşim. keyfimiz iyi seni sormalı. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
21.09.2011, 11:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pek İyi Değilim , Parmağım İncildi Malesef .. |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

devrimcity
Uzman Üye
|
21.09.2011, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Geçmiş olsun Aykut...
Bende de keyifler idare eder işte... Öyle gidiyoruz bakalım.. Lise 1'de biraz zormuş ama "zoru hemen yaparız imkansız biraz zaman alır"
Düzmü meslek lisesimi okulun ? |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
21.09.2011, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar.
Beni çevrimci (online) göremeseniz çevrimci olduğumu unutmayın.
Buradayım. Bir forum kuruyorum. Onunla ilgileniyorum.
Bu nedenle online görünmeye bilirim.
Sorunlarınızı ilete bilirsiniz.
Kolay gelsin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

turkiyebeatbox
Acemi Üye
|
21.09.2011, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende de keyifler idare eder işte... Öyle gidiyoruz bakalım.. Lise 1'de biraz zormuş ama "zoru hemen yaparız imkansız biraz zaman alır"
zor değil bence ben yatarak geçirdim
şimdi lise2 deyim ;  |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
21.09.2011, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağol Evet Lise Zordur Mert Yaw, Ama Lise 1 Daha Zor Gelecek Sana İleride Alışırsın Zayıf Derslerin Olabilir Bu Sene Genelde Lise 1 De İllaki Zayıf Oluyor Ama Lise 2 De Ve 3 Ve 4 Te Zayıf Not Alacağını Sanmıyorum Kardeşim Okul Bu Günlerde Çok Sıkıcı Geçiyor Doğrusu Hep Canım Sıkılıyor Okulda Arkadaşlarla Öyle Takılıyorum Sadece Derslerde Sıkıcı Hele Hele Matamatik Boş Boş Konular Hocaya Sorsak Bunlar Gerçek Hayatta Nerede Yardımcı Olucak Bize Desem Diyecekler Ki : İlk Öğretimde Lisede Üniverside Vs İşte Sinir Oluyorum .. |
|
↑
|
|
 |
-

devrimcity
Uzman Üye
|
21.09.2011, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: grafikdizayn yazmış: Geçmiş olsun Aykut...
Sağol Evet Lise Zordur Mert Yaw, Ama Lise 1 Daha Zor Gelecek Sana İleride Alışırsın Zayıf Derslerin Olabilir Bu Sene Genelde Lise 1 De İllaki Zayıf Oluyor Ama Lise 2 De Ve 3 Ve 4 Te Zayıf Not Alacağını Sanmıyorum Kardeşim Okul Bu Günlerde Çok Sıkıcı Geçiyor Doğrusu Hep Canım Sıkılıyor Okulda Arkadaşlarla Öyle Takılıyorum Sadece Derslerde Sıkıcı Hele Hele Matamatik Boş Boş Konular Hocaya Sorsak Bunlar Gerçek Hayatta Nerede Yardımcı Olucak Bize Desem Diyecekler Ki : İlk Öğretimde Lisede Üniverside Vs İşte Sinir Oluyorum ..
Gelecekle ilgili bir düşüncesi olmayınca öyle oluyor tabi  |
|
↑
|
|
 |
-

turkiyebeatbox
Acemi Üye
|
21.09.2011, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: grafikdizayn yazmış: Geçmiş olsun Aykut...
Sağol Evet Lise Zordur Mert Yaw, Ama Lise 1 Daha Zor Gelecek Sana İleride Alışırsın Zayıf Derslerin Olabilir Bu Sene Genelde Lise 1 De İllaki Zayıf Oluyor Ama Lise 2 De Ve 3 Ve 4 Te Zayıf Not Alacağını Sanmıyorum Kardeşim Okul Bu Günlerde Çok Sıkıcı Geçiyor Doğrusu Hep Canım Sıkılıyor Okulda Arkadaşlarla Öyle Takılıyorum Sadece Derslerde Sıkıcı Hele Hele Matamatik Boş Boş Konular Hocaya Sorsak Bunlar Gerçek Hayatta Nerede Yardımcı Olucak Bize Desem Diyecekler Ki : İlk Öğretimde Lisede Üniverside Vs İşte Sinir Oluyorum ..
Üniversite'de ne yapıcaksınız siz,liseye zor diyorsunuz...
Çalışana herşey kolay.... |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
21.09.2011, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkiyebeatbox yazmış: aykut-servis yazmış: grafikdizayn yazmış: Geçmiş olsun Aykut...
Üniversite'de ne yapıcaksınız siz,liseye zor diyorsunuz...
Çalışana herşey kolay....
Evet Bu Doğru Ama Vaktim Olmuyor .. |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
21.09.2011, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |