| Yazar |
Mesaj |
-

efecakir
Acemi Üye
|
24.09.2011, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: arsivimm yazmış: berbattttttttttt :DDD savunma siteni senin siteni 5 yaşındaki çocuk yapıyo
Lütfen Yapılan Çalışmalar İle Alay Etmeyiniz , Arkadaşın Yaptığını Yapmayı Bilmeyen Kişilerde Var Sizide Görürüz .
teşekkür ederim Aykut-Servis sorun degil sitemin 4. günü 200+ girenim oldu hergun 200+ klik ortalaması var sitenin ilk sitem elimden bu geldi bu kadar biliyorum yardım eden herkese teşekkür ederim |
|
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
24.09.2011, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizde download içeriği mevcut siteniz bu yüzden silinebilir...______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
|
↑
|
|
 |
-

efecakir
Acemi Üye
|
24.09.2011, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok fazla sitede var umarım silinmez |
|
|
↑
|
|
 |
-

ysferensoy1997
Aktif Üye
|
24.09.2011, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
eğer bu ilk vede bu işşlere yeni başladıysan normaldir ama iki ay gibi bir süre olduysa hiçte yakıştırmam |
|
|
↑
|
|
 |
-

efecakir
Acemi Üye
|
24.09.2011, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: s |
|
|
ysferensoy1997 yazmış: eğer bu ilk vede bu işşlere yeni başladıysan normaldir ama iki ay gibi bir süre olduysa hiçte yakıştırmam
1 hafta oldu olacak işte yavaş yavaş gelişiyor yeniyim peki bir tavsiyeniz varmı ? |
|
|
↑
|
|
 |
-

beraberkazansak
Acemi Üye
|
24.09.2011, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: Herkese İyi Geceler |
|
|
bnde flash tasarım var onu nasıl 3 e blucez kodlıcaz anlamadım  |
|
|
↑
|
|
 |
-

efecakir
Acemi Üye
|
25.09.2011, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeri burası değil  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ysferensoy1997
Aktif Üye
|
25.09.2011, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
valla kardeşim tavsiyem çok araştırma yap ben siteye ilk başladığımda evimde net yoktu o yüzden bişi bilmiyordum bi saat vaktim oluyordu ama yinede sitemi değerlendirenler en az 10 üzeri 5 diyorlardı ama evime net gelince biraz daha zamanım oldu ve bugün allaha şükür bu haldeyim sende çok araştırma yaparsan iyi insanlarla iletişime geçip yardım istersen eminimki çok başarılı olucaksın iyi forumlar siteme beklerim |
|
|
↑
|
|
 |
-

efecakir
Acemi Üye
|
25.09.2011, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|