Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.09.2011, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
gececi40 yazmış:
Merhaba dostlarım nasılsınız...

İyi Olmaya Çalışıyoruz Moderatorum , Allahın İzniyle Olacağızda Siz nasılsınız ?

teşekkür ederim arkadaşlar bende iyi olmaya çalışıyorum diyelim...

devrimcity neden korkuyorsun başlık açmaktan

Mesaj29.09.2011, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkeze Selam .
Mesaj29.09.2011, 12:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar 10.Sınıf Polinomlardan Anlayanlar varmı ??
Mesaj29.09.2011, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

selamın aleyküm baya uzamış konu Smile
Mesaj29.09.2011, 15:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aleyküm Selam
Mesaj29.09.2011, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

devrimcity : Daha 9. sınıfız Very Happy
Mesaj29.09.2011, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mert seni buralarda görmek güzel Smile okuldan dolayı fazla vakit ayıramıyorsun sanırım..
Mesaj29.09.2011, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aynen öyle Rolling Eyes Bu aralar okul cidden çok zamanımı alıyor... Günlük 15-20 dakika bakabiliyordum.. Bugün şimdi bilgisayardan ödevleri yazdım ama deftere geçiremedim... Akşam deftere geçireceğim... Kimyadan bir 3-4 sayfa ama matematikten 5 sayfa falan var Rolling Eyes Yarın ödevleri full bitireyim de cumartesi - pazar isteklerle ilgileneceğim... Ne yapalım artık haftadan haftaya ziyaret edebileceğim Bedava-Sitem'i...
Mesaj29.09.2011, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah yardm etsin mert bizde geçtik o dönemlerden zordur tabii ama sen dersine bak kardeşim en iyisini yapıyorsun burda herp takılıp dersleri ihmal edersen gelecegin mahvolur ben öss dönemlerimde hiç girmedim ilahiyat okuyorm şimdide hemde kendi memleketimde olmasıda iyi oldu snde biyerlere gelebilmeye bak kardeşim..
Mesaj29.09.2011, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buna İşte Herkez Üzülür Mert Sen Forumda Olmayınca Eksik Bir Şey Var Diye Forumda Düşünüyorum :)
Mesaj29.09.2011, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

imanfedaisi : Haklısın aslında... Ama burası da ayrı bir yer.. Evet, okul önemli, dersler çok önemli, sosyal çevre de önemli... Ama bana göre tv. karşısında geçireceğim 10 dakikayı burada geçirmek bir başka... Burası değişilmez ama dediğim gibi... Şuan böyle haftada 1-2 girebilirim... Fakat Lise 2-3-4'te çok daha az 10 dakika falan girebilirim diye düşünüyorum :/

aykut-servis : Güldürdün beni Smile Forum forumdur her zaman.. 1 kişiye bağlı kalmaz, kalmasında... Yardımlar hiç eksik olmasın ki daha çok üye buraya gelsin...
Mesaj29.09.2011, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haklısın burasıda ayrı bir ortam ancak sana katılıyorum tvden iyidir..
Mesaj29.09.2011, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyi akşamlar hherkese nasılsınız arkadaşlar Question
Mesaj29.09.2011, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet... Bedava-Sitem'de geçirdiğimiz saat yazsaydı eğer ciddi ciddi söylüyorum ki benim ayları geçerdi... ( Online olduğumuz saat Smile )
Mesaj29.09.2011, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Evet... Bedava-Sitem'de geçirdiğimiz saat yazsaydı eğer ciddi ciddi söylüyorum ki benim ayları geçerdi... ( Online olduğumuz saat Smile )

senden başka görevini hakkıyla yapan varmıki seni çok beğeniyorum Smile
Önceki mesajları göster: