Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.10.2011, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Özel Desinatörlük Kursları

Site Adresi:desinatorkursu.com
Kuruluşu Tarihi:2009
İçerik: Özel Desinatörlük kursları
Tanıtımı:






Desinatör uzmanı olmayı arzu ediyor musunuz? Ülkemizde on binlerce kişinin emek vermiş olduğu tekstil sektörü halkasına siz de girmek ister misiniz? Desinatör uzmanı olmak gibi bir amacınız var mı? Bu iş aracılığı ile güzel miktarlarda para kazanmaya ne dersiniz? Tüm bunlara eğer evet cevabını veriyor iseniz desinatorkursu.com tamamen sizler için tasarlanmış bir yapıdadır. Peki “ne için desinatör olmamızı tavsiye ediyorsunuz diye soru sorar iseniz sizlere şu cevabı vereceğiz: Desinatörlük şu an pek çok dünya ülkesi üzerinde geleceği parlak olarak görüldüğü belirtilen bir meslektir. Bu meslek aracılığı ile pek çok kimse para kazanmaktadır. Ülkemizde ve diğer bazı ülkelerde bu mesleğe dair kaliteli şekilde bilgi hizmeti maalesef yer almamaktadır.

Ülkemizde de bu mesleğe dair eğitim veren yerler gerçekten de çok azdır. Bu konu hakkında meslek eğitimi veren bazı firmalar da yüzeysel şekilde bilgi vermektedir. Hâlbuki tüm bunların yerine bizler hem reel bakımdan uygulamalı şekilde desinatörlük kursu hizmeti veriyor hem de bu büyük dikkat ve özen gösteren meslek hakkında birer eğitim seti sizlere hediye ediyoruz. Bu eğitim seti aracılığı ile kurstayken görmüş olduğunuz dersleri hem tekrar edebilecek hem de farklı şekilde tekstil ürünlerinden bir kısmıyla tanışabileceksiniz. Bu konuda 1989 yılından beri tekstil hizmeti sektöründe yer almış olan bir uzman ekibin hazırlamış olduğu desen kursu derslerden faydalanmış olacaksınız

Hem reel hem de bilgisayarlı desen kursu hizmetimizle çok etkili birer desinatör uzmanı olabilirsiniz. İstanbul Desinatör kursu hizmetimiz sizlerin de desteği ile her zaman yükselecek ve hizmet etmiş olduğu kişi sayısını daima arttıracaktır. Haydi; siz de durmayın ve hemen web sitemize misafir olarak bizimle iletişime geçin.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu