Yazar |
Mesaj |
-

imanfedaisi
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben yazarken bir orda çok güldüm birde aktif-dunyayı ağaca çıkarmalarında  ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
 |
-

energyders
Acemi Üye
|
14.10.2011, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış:
Ben yazarken bir orda çok güldüm birde aktif-dunyayı ağaca çıkarmalarında
aynen bende ona çok güldüm yanlız hemen hemen gerçek hayatta da spor yaparım sporuma düşkünümdür de  ______________ [url=URL]  [/url] |
|
↑
|
|
 |
-

devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.10.2011, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Güzel.... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel olmuş eline sağlık çok beğendim  bu arada kunduzdan korkmam aksine onu takİp ederim yaptığı barajı bulurum ordaki odunları alıp yakarım ısınırım  ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
 |
-

evrenseleglence
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben yalnız bi yeri anlamadım osmanlisultanlar bayanmı? hikayede öle geçio.ben erkek biliodum  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: ben yalnız bi yeri anlamadım osmanlisultanlar bayanmı? hikayede öle geçio.ben erkek biliodum
bayan olduğumu herkes öğrendi sanıyordum .D ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
 |
-

evrenseleglence
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: evrenseleglence yazmış: ben yalnız bi yeri anlamadım osmanlisultanlar bayanmı? hikayede öle geçio.ben erkek biliodum
bayan olduğumu herkes öğrendi sanıyordum .D
kusuruma bakmayın bilmiodum bilmedn bişey demiş olabilirm. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

tevhidforum
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
VALLA BU DA SÜPER...  YENİ KARAKTERLER GELMİŞ GALİBA.. ELLERİNE SAĞLIK ABİ.. BAŞARILAR DLERİM ______________  ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
 |
|
↑
|
|
 |
-

imanfedaisi
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Asıl ben teşekkür ederim hepinize elimden geldiği kadar tanıdıklarımı yansıtmaya çalıştım ve yeni karakterlerde ekliyorum.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: osmanlisultanlar yazmış: evrenseleglence yazmış: ben yalnız bi yeri anlamadım osmanlisultanlar bayanmı? hikayede öle geçio.ben erkek biliodum
bayan olduğumu herkes öğrendi sanıyordum .D
kusuruma bakmayın bilmiodum bilmedn bişey demiş olabilirm.
önemli değil. sonuçta bilmiyordunuz.. ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
 |
-

imanfedaisi
Uzman Üye
|
14.10.2011, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Bu bölüm diyerlerinden daha güzel olmuş.Ellerine sağlık.Aslında bs halkı olarak bunun filminimi çeksek diyorum?
Baks baninin ricasıdır kendisi banlı olduğu için yazamıyor:)
Bu arada gelecek bölümde kavga var hepiniz hazırlıklı olun  ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
 |
-

biriciklet
Acemi Üye
|
14.10.2011, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: Alıntı: Bu bölüm diyerlerinden daha güzel olmuş.Ellerine sağlık.Aslında bs halkı olarak bunun filminimi çeksek diyorum?
Baks baninin ricasıdır kendisi banlı olduğu için yazamıyor:)
Bu arada gelecek bölümde kavga var hepiniz hazırlıklı olun
Millet bu arkadaşın hesabı yani ben Baks-Bani'yim.Yorumlara dayanamadım burdan yazıyorum.Hikaye çok güzel olmuş.Hele bundan sonraki bölümde öğrendiğim kadarıyla ben maffoldum  |
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
14.10.2011, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Emeğinize sağlık , gerçekten güzel olmuş  ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
 |
-

biriciklet
Acemi Üye
|
14.10.2011, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|