ARKADAŞLAR BEN MASAÜSTÜMÜN RESMİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.AMA YAPAMIYORUM.RESMİ SAĞ TIKLIYORUM AMA RESMİ MASAÜSTÜ ARKAPLANI AYARLA OLMADIĞI İÇİN YAPAMIYORUM.MASAÜSTÜME BİR PROGRAM YÜKLEDİM AMA İŞE YARAMADI.
BANA MASAÜSTÜ ARKAPLAN DEĞİŞTİRME PROGRAMI TAVSİYE EDER MİSİN?
Bundan kolay ne var Masa üstüne sağ tıkla Özellikleri aç Masaüstü sekmesine gel Arka Plan: yazan yerden bir resim seç sonra uygula ve tamama tıkla değişir.
Bundan kolay ne var Masa üstüne sağ tıkla Özellikleri aç Masaüstü sekmesine gel Arka Plan: yazan yerden bir resim seç sonra uygula ve tamama tıkla değişir.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.