Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.11.2011, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitende İstediğin Müzik Çalsın (Arka Plan Müziği)

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bu konu daha önce resimli anlatım olarak anlatılmıştı fakat bunu bir çok kişi anlamamıştı. Başta ben. Smile

Birinci her şeyi ''İnternet Explorer'' üzerinde yapacağız. ''Google Chrome''de olmuyor. http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=166308&highlight=playlist bu sitedeki her şeyi yapıyorsunuz. Farkında mısınız ''Google Chrome''de sağ tıklayınca ''Özellikler'' kısmı yok. Ama ''İnternet Explorer''da var. Özellikler kısmında aldığımız URL'yi ''Arka Plan Müziği'' kısmına ekliyoruz. Ve her şey tamam.

İyi Günler.Smile
Mesaj12.11.2011, 04:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sitende İstediğin Müzik Çalsın (Arka Plan Müziği)

[quote="adematakan"]Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bu konu daha önce resimli anlatım olarak anlatılmıştı fakat bunu bir çok kişi anlamamıştı. Başta ben. :)

Birinci her şeyi [b]''İnternet Explorer''[/b] üzerinde yapacağız. [b]''Google Chrome''[/b]de olmuyor. http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=166308&highlight=playlist bu sitedeki her şeyi yapıyorsunuz. Farkında mısınız [b]''Google Chrome''[/b]de [u]sağ tıklayınca '[b]'Özellikler''[/b] kısmı yok. Ama [b]''İnternet Explorer''[/b]da var.[/u] Özellikler kısmında aldığımız URL'yi ''Arka Plan Müziği'' kısmına ekliyoruz. Ve her şey tamam.

İyi Günler.:)[/quote][color=red][/color][size=24][/size] :arrow: [b][i][u][quote][code][/code][/quote][/u][/i][/b]
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu