Saol Bende İyiyim.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Merhabalar.
Ben Aykut Güler,ua1905ua moderator ile sabit başlıkta tartışmıştım.
Ve bu tatsız olaydan dolayı ondan özür diliyorum.
Bitmedi artık tüm sorunum olan kişilerden özür diliyorum bazı arkadaşlara özel mesaj yoluyla özür mesajı atmıştım.
Ama malesef foruma yazma cesareti bulamamıştım.
Şimdi cesaretimi topladım,ve bunu buraya yazıyorum ee ne yapıyorsunuz ?
Hayat nasıl gidiyor arkadaşlar?
Merhabalar.
Bitmedi artık tüm sorunum olan kişilerden özür diliyorum bazı arkadaşlara özel mesaj yoluyla özür mesajı atmıştım.
Özür dilemek büyüklüktür.
Forum disiplininden bizler sorumluyuz.
Forumdaki geleceginizi belirtmekten siz sorumlusun.
İlerleyen dönemlerde, nekadar samimi oldugunuzu,
Duruşunuzdan beli edersiniz. Zaman gösterecek.
Kolay gelsin.
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Merhabalar.
Aykut herkes Sizin kim olduğunuzu biliyordu Ayrıca ua1905ua modumuzla tek siz değil ben de kavga etmiştim bunun sonucuda hatırlarsanız sitem silinmişti yani kısa uzunu Mod takımıyla kavga etmeyi bırakın çok acil veya forumda cevap bulamadığınız konuları bile çok önemliyse sorun
DİMİ MODUM ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Baks-bani@ Kurallar iceriginde istediğiniz kadar forumu kullana bilirsiniz. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Herkeze Günaydın ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Merhabalar, 1 hafta online olamama sürecimden sonra tekrar buradayım.
Merhabalar Nasılsın ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Merhabalar. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Merhabalar.
Özür dilemek büyüklüktür.
Forum disiplininden bizler sorumluyuz.
Forumdaki geleceginizi belirtmekten siz sorumlusun.
İlerleyen dönemlerde, nekadar samimi oldugunuzu,
Duruşunuzdan beli edersiniz. Zaman gösterecek.
Kolay gelsin.
Ben özür diledim.
Gerisi size kalmıştır.
Ne ceza verirseniz verin,önemli değil.
Sanırım hak ettim ama size mesaj attığımda cevaplamadığınızdan dolayı biraz sinirlendim.
Ben bir çok moderator ve bir çok kişiler ile arkadaşlık ettim ve sorunlarımın olmasını ne istedim,ne'de isterim.
Sadece bu konsepte hepimizin insan oldugunu belitmek isterim.
Hepimiz eşitiz,hayatta ne yaparsak onu biçeriz.
İyi forumlar.
Merhabalar.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Herkeze İyi Geceler. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.