Merhaba arkadaşlar,
Bazı özel kurumlarda sıkca rastlamışsınızdır.
Ben bilgisayardan karşıdakini kişinin telefonuna sms yollamak istiyorum. Fakat yolladığım smslerin tutarı benim telefonumdan gidecek ve karşıdaki kişiye telefonumdan gitmiş gibi gözükecek. Yani bilgisayardan telefonumu yönlendirmek gibi bir şey.
Böyle bir yazılımı biliyor musunuz? ______________
turkcel hat kullanıyorsan var telefonunsan sifre yaz 2222 gönder gelen şifreyle turkcell.comdan üst menuden bireysel likine tıkla web mesaj bolumu var tam istediğin şey orda ayrıca ordan 1 adet mesaj attıktan sonra sana 15 mesaj bedavaya atma hakkı veriyor ______________ echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz !
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.