Yazar |
Mesaj |
-

html-banks
Acemi Üye
|
19.01.2012, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: siteme video nasıl eklenir |
|
|
arkadaşlar ben siteme güzel bi video eklicem ama bilgiseyardan eklicem kameradan videoyu yaptım ahllettim ama tr.gg nasıl video eklicem bilmiyorum mavie makere attım gene olmadı lütfen yardımcı olun siteme aycarly gibi video yapacam yardımcı olursanız sevinirim ______________ html-banks |
|
↑
|
|
 |
-

metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.01.2012, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle videoyu bir video sitesine eklemelisiniz zaten gerisini o sitedeki videonuzu embed kodunu sitenize ekleyerek getirebilirsiniz. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

eglencehanem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.01.2012, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: yardım |
|
|
siteni youtube ye yukle yıkledıkten sonra orda embed kodunu al sitene ekle |
|
↑
|
|
 |
-

hos-vakit
Acemi Üye
|
19.01.2012, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Elimden geldiğince anlattım, iyi forumlar  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

html-banks
Acemi Üye
|
19.01.2012, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: olmiyor o |
|
|
youtubeye naıl eklicemi bilmiyorum ama hesabımvar da bişe daha soracam ben telefonla video çekecem ama o video canlı bağlantı olarakta sitemde yayınlansın o nu naıl yapa bilirim yardımcı olursanız Çok sevinirim nolur aycarliy sitesi gibi yapacam ______________ html-banks |
|
↑
|
|
 |
-

eglencehanem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.01.2012, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: cevap |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

html-banks
Acemi Üye
|
19.01.2012, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: lan %0 :) |
|
|
iyide upluan %0 da kaldı gitti lan  ______________ html-banks |
|
↑
|
|
 |
-

html-banks
Acemi Üye
|
19.01.2012, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: canlı |
|
|
ben canlı bağlantı istiyorum ya nolur bilen bana anlatsın ______________ html-banks |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
19.01.2012, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
telefon ile bunu yapamıyosun ama bilgisayar kamerası ile yapabilinen birkaç site görmüşütüm adıda livestream.comdu galiba |
|
↑
|
|
 |
-

metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.01.2012, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pinoki yazmış: telefon ile bunu yapamıyosun ama bilgisayar kamerası ile yapabilinen birkaç site görmüşütüm adıda livestream.comdu galiba
haklısın livestream ile yapılabiliniyor ben yapıyordum birara  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

html-banks
Acemi Üye
|
20.01.2012, 06:36 (UTC) Mesaj konusu: dediginiz |
|
|
dediginiz http://www.livestream.com/ bu site biliyorum da girdim anlamadım onu ingilizce üyeliklede kurdum
-------------------------------------------------------------------------------- ______________ html-banks |
|
↑
|
|
 |
-

metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.01.2012, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: dediginiz |
|
|
html-banks yazmış: dediginiz http://www.livestream.com/ bu site biliyorum da girdim anlamadım onu ingilizce üyeliklede kurdum
--------------------------------------------------------------------------------
internette nasıl yapacağınız hakkında yeterli bilgi var biraz araştırsanız arama motorlarında
Ben internetteki bilgilerden öğrendim mesela. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

html-banks
Acemi Üye
|
20.01.2012, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: ben :) |
|
|
ben anlayamadım ya buldumda çok karışık bitanesini yarıya kadar yaptım ama devamı gekmedi  Acaba rica etsem resimli anlatım yaparmısınz ama NET şekilde  ______________ html-banks |
|
↑
|
|
 |
-

mehmetingemisi
Acemi Üye
|
20.01.2012, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Youtubeye ekleyebilir ordanda kodunu alıp koyabilirsin ______________ Kodları biliyorum ama profesyonel yapım kodlarla uğraşmıyorum arada bir küçük kodlar yapıyorum onlarında kodunu B-S Forumda paylaşıyorum zaten |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-felsefe
Acemi Üye
|
23.01.2012, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|