Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.01.2012, 21:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

1.5 yıldır içmiyordum şimdiden sonrada içmiyeceğim zaten ayrıca böyle ferman gibi bilgi yazılarını okumanıza hatta bu böceğin görsellerine bakmanıza bile gerek yok.. parmağınızın yarısı kadar çiğ bir eti akşamdan kola bardağının içersine koyun sabah uyandığınızda sonucu görün..

midenizde o kadar saat durmasa bile aşırı derecede zarar vermeye yeter+artar bile Wink

Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. Wink
Mesaj28.01.2012, 21:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

hatta benim yaşadağım yerdeki restaurant,cafe,bar gibi yerler yarım kalan kola bardaklarını toplayıp büyük bir fıçıya boşaltıp tuvaletleri ve lavaboları temizlemek için kullanıyorlar.. asitli olduğu ve içersinde birçok madde bulundurduğu için temizlik kimyasallarına taş çıkartıyor..

ayrıca o içiyorum içmeyede devam edicem birşey mi olucak diyen şahıs en fazla 15 yaşında diyelim.. cola mideye ve bağırsaklara verdiği zararı 5-10 yılda göstermez.. kimya bilgin olsun ondan sonra konuş Wink

Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. Wink
Mesaj29.01.2012, 08:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu gerçekte olabilir ama şöyle bir ihtimal de var. Coca Cola gerçekten büyük firma. Rakipleri var. Böyle bir şey uydurarak Coca Cola'yı kötülemek istemiş olabilirler.