Pr 1 olmuş. Umarım aresin.netii.net'te de aynısı gerçekleşir.
İyi akşamlar bu arada.
Evet pagerankın bir gözüküyor hayırlı olsun
Ama önceden olmuş olsa gerek yoksa güncelleme mi oldu?
Benim iki site de aynı değerde duruyor.
Biri 4 Diğeri ise 2 ______________
merhaba arkadaslar nasilsiniz. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Arkadaslar size bir sorum olacak.Pcsi kulustur olan var mi?
Tamam,soru biraz sacma gelmis olabilir...
Dergi icin yazi fontlari ayarladim.Arkadasin biride bunu dergiye eklemeyin cogu kisinin pcsi kulustur bu yeni yazi stilleri gozukmez dedi.Peki siz ne diyorsunuz bu duruma? ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
Abi vallaha html olsaydı @font-face ile hallederdik ama pdfde pek bilmiyorum siz dergiyi resimlerle yapmayacakmısınız ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır.
saol ben de iyiyim meriç ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
merhaba emin nasılsın ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.