Yazar |
Mesaj |
-

kodpaylasma
Aktif Üye
|
25.02.2012, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: .Com Site İçin isim |
|
|
Yarın .Com Domain Alıcam Ama İsime Karar Veremedim.. Sitenin Konusu, Amacı Paylasım. Her Türlü Paylaşım Olacak, Yardım Konuları Filan..
Alıntı: Bana Ona Göre İsim Önerebilirmisiniz?? ______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
|
|
↑
|
|
 |
-

devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.02.2012, 21:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: .Com Site İçin isim |
|
|
kodpaylasma yazmış: Yarın .Com Domain Alıcam Ama İsime Karar Veremedim.. Sitenin Konusu, Amacı Paylasım. Her Türlü Paylaşım Olacak, Yardım Konuları Filan..
Alıntı: Bana Ona Göre İsim Önerebilirmisiniz??
Tam olarak ne sitesi, yani video mu, haber mi ...ne? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kodpaylasma
Aktif Üye
|
25.02.2012, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Blog Tarzı .. Paylaşım Yapıcaz Hertürlü Olacak Ama Tr.Gg Tasarımları Olsun Kodlar Olsun .. ______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
 |
-

devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.02.2012, 21:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodpaylasma yazmış: Blog Tarzı .. Paylaşım Yapıcaz Hertürlü Olacak Ama Tr.Gg Tasarımları Olsun Kodlar Olsun ..
Bedava-Sitem ile ilgilimi olcak... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
25.02.2012, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsblogcusu.com olabilir sana tavsiyem forum imzamdaki siteden alman fiyatları oldukça uygun hemde kaliteli hizmet veriyorlar ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

kodpaylasma
Aktif Üye
|
25.02.2012, 22:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok Sadece B-S Paylaşımı Olmayacak.. Açıkca Söylemek Gerekirse Ben Bu Site İşinden Parada Kazanmak İsteyen Biriyim Reklam Yoluyla Filan.. ______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
 |
-

kodpaylasma
Aktif Üye
|
25.02.2012, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pinoki yazmış: bsblogcusu.com olabilir sana tavsiyem forum imzamdaki siteden alman fiyatları oldukça uygun hemde kaliteli hizmet veriyorlar
Host alacağım Siteyi Seçtim Ben Orası Daha Uygun Bence  ______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
 |
-

evrenseleglence
Uzman Üye
|
25.02.2012, 22:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bloglabizi.com ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
25.02.2012, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eğer para kazanmak fln istiyorsan gelişmiş bilgilere ihtiyacın var mesela php,JQ,css,grafik,vb gibi konularda bayağı bir bilgiye ihityacın var bence önce bir bilgilerini gözden geçir yeterli olduğuna karar verirsen aç yoksa paran boşa gitmiş olur
webgunluk.com ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-felsefe
Acemi Üye
|
25.02.2012, 22:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben açtımda wordpress ile ücretli bir blog sitesi, fakat sitenin amacına bile karar veremiyom, bu arada BS daha cazip geldiği için BS'ye mesaj attım mevcut tr.gg adresimi .org'a yükseltmek istiyorum diye, bakalım homepage-baukasten.de premium paketi ile ilişkilendirebilirlerse tr.gg adresimi yükseltme yapıcam  |
|
↑
|
|
 |
-

kodpaylasma
Aktif Üye
|
25.02.2012, 22:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Php Öğreniyorum Şuanda Biraz Bişeyler Biliyorum Diğerlerine Gelince Css Html Ve B-S de Kullanılan Kodlama Dillerinde Ustayım Denilebilir. Ama Zaten Siteyi Tek başıma açmıyorum .. sunephecocuk.tr.gg İle Birlikte Açıyoruz.. O Bu İşlerde Uzman.. ______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
 |
-

kodpaylasma
Aktif Üye
|
25.02.2012, 22:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-felsefe yazmış: Valla ben açtımda wordpress ile ücretli bir blog sitesi, fakat sitenin amacına bile karar veremiyom, bu arada BS daha cazip geldiği için BS'ye mesaj attım mevcut tr.gg adresimi .org'a yükseltmek istiyorum diye, bakalım homepage-baukasten.de premium paketi ile ilişkilendirebilirlerse tr.gg adresimi yükseltme yapıcam
Bende Öyle Bişey İstedim İlk Başta Ama Sonrasında Düşündüğümde Eğer Gerçekten Bu İşi Yapmak İstiyorsam Profesyonel Olarak Yapmalıyım Yani B-S De Kolay Yapılan Css Tasarımlarla Değilde Php Veya Diğer Dillerle Yapılan Bi Site.. ______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
 |
-

forumario
Aktif Üye
|
26.02.2012, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
web-gezgini.com
ben almayı düşünüyodum fakat tire huylandırdı beni  Bence güzel bir domain  ______________ @tr.gg dısı link yasaktır..! |
|
↑
|
|
 |
-

balikesirerdek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.02.2012, 05:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|