Evet basliktada belirttigim gibi tasarimci abi abla bekliorum nolur css ne oldugunu dair bilmiorum bedava sitemi guzellestirmek isteyen yorum atabilirmi sitem
http://praviteserwer-sro.tr.gg/
Kardeş css için yaşın küçük ''benim görüşüm'' ama illede ögrencem diyosan ...
css ile başlama önce çizim ögren adam akıllı tasarım çiz ondan sonra biraz kod bilgisi sonra'da dw kodlarsın tabi bu işler şipşak olmaz ...
Düşün benim ilk sitemin kayıt tarihi : 09.09.2011 11:20:53 Ama hale daha kendimi gelişmiş görmüyorum ______________
arkadaşım yeri burası değil.Tasarım isteyeceksin css bölümünden.Bs-cim in dediği gibi hemen öğrenilecek iş değildir bu.önce bedava-sitemin kendi tasarımlarıyla idare et bence.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.