Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.03.2012, 08:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Gazet'e

Bilgi güçtür, Paylaştıkça Çoğalır .. "Gazet.tr.gg"

Sitemizin Hakkımızda Bölümü:
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz diyoruz ve amaçlarımızdan başlamak üzere konuya giriş yapıyoruz.

Bizim öncelikli amacımız geniş kitleye hitap edebilecek ve bilgi paylaşımının güncel olduğu bir platform oluşturmak. Ziyaretçilerimizin canlarının sıkılmayacağı çeşitli sayfalar, etkinlikler oluşturmak; Filmler, Flash Oyunlar, Haberler, Edebiyat Bölümleri, Bedava-Sitem Html Kod bölümü ve Yetkinforum Yardım Platformu (Bu konu yetkinforum açıldıktan sonra hazırlanacaktır.)

Film, Haber,Edebiyat ve Bedeva-Sitem içerikli konular için forum oluşturulacaktır. Bilgi paylaşımı yapabileceğiniz gibi, sorularda sorabileceksiniz. Ayriyeten tarafımızdan konuyla ilgili açılmış bölümlere yorum yapabilir, fikirlerinizi bizimle ve diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz.

Sizlerde bizi desteklemek istiyorsanız ve yanımızda durmak istiyorsanız, sitemiz için önerilerde bulunabilirsiniz. Bu sizler içinde bizler içinde oldukça faydalı olacaktır ..

Teşekkürler


Çalışan aranıyor
Ayrıca sitemizin forum bölümünde konu paylaşımı yapabilicek çalışan aranmaktadır. İstediği katagoride haftalık 75 ile 150 arasında konu açma görevi olucak bu kişinin, haftalık maaşıda telefon operatörleri yardımı ile ödenecek. Maaşlar performansa göre 10-15 TL arası olucaktır.

İlgili kişiler, sitemizi ziyaret ederlerse iletişim ağlarımıza ulaşabilirler.


İsteğimiz
Sizden kardeşiniz olarak isteğim, Anasayfa yada diğer haberlerin altlarına yorum yapıp değerlendirmenizdir, bu ortamı yakalayabilirsek her şeyin daha güzel olucağına inanıyorum .. Lütfen bunu çok görmeyin, sadece 2 dakikanızı alıcaktır.

Tekrar teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum ..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu