Merhabalar arkadaşlar öncelikle bu siteye olan ilgi ve bize yaptığınız yardımlardan dolayı teşekkür ederim benim sizden bi ricam olacak kod olarak varmı bilmiyorum umarım vardır yada beni yönlendirirseniz sevinirim...
Diyelim benim isteğim mesela sitemde bi resim var ;
- resime tıklıyorum ve ekranda büyüyor.
-daha sonra resime tıkladıkça sayfa değişir gibi katlanarak diğer resime geçsin ama resime tıklamadan sonraki resmler sitemde görülmesin ...
karışık anlattıysam kusura bakmayınız yeterince açık olmaya çalıştım konuyu yanlış yere açtıysamda özürdilerim...
anlamazsanız diğer bir anlatımla resme tıkladıkça sonraki resme geçme kodu istiyorum fakat bu kodda resim değişiminde sayfa dergi kitap sayfası değişir gibi bi efect olsun ayriyettende diğer resimler görünmesin sırası gelmeden arka planda falan ...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.