Merhabalar nasılsınız benı sorarsanız iyiyim cunku bugun dogum günüm :)
Doğum günün kutlu olsun kanka nice senelere :)
Söyle ne hediye alalım sana :D :D ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Siteyi kapattım,çünkü bedava-sitem'i tamamen bırakıyorum. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
aykut-servis: saol tşk ederim knk hediye gerek yok düşünmen yeter ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
selamunaleuküm bugün çok mutluyum çünkü dişlerime tel takılmıştı artık dişlerim düzelmeye başladı ( gerçekten çok mutluyum )
mutlu olmana sevındım fakat sımdı benımde dıslerıme tel takılıcak :/ ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
aykut-servis: saol tşk ederim knk hediye gerek yok düşünmen yeter
* Aynı yaştaymışız
Aykut-servis Neden
Bunu söylemem mümkün değildir,ben en yakın arkadaşlarıma bile bir sırrımı vs.. hiç bir şeyi söylemicem bundan sonra hep söyleye söyleye kötü olduk zaten şuana kadar bundan sonra değerimi bilen herkesin yanındayım. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
aykut-servis: saol tşk ederim knk hediye gerek yok düşünmen yeter
* Aynı yaştaymışız
Aykut-servis Neden
Bunu söylemem mümkün değildir,ben en yakın arkadaşlarıma bile bir sırrımı vs.. hiç bir şeyi söylemicem bundan sonra hep söyleye söyleye kötü olduk zaten şuana kadar bundan sonra değerimi bilen herkesin yanındayım.
katılıyorum adama küçük bi program söyledim başıma çıktı
merhabalar. herkeze gunaydın ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.