Çıldırcam ya profil resimlerinde güzel güzel kızlar koyuyorlar 5 kişi 5 ide aynanda mesaj atıyor bana allahım ya banlansın şnlar
aynen kardeşim banada geliyor saçma sapan şeyler yazıyorlar beni sitene eklermisin yaşın kaç naber görende çocuklukdan beri arkadaşım deli oldum ya her girdiğimde en az 5 mesaj deli olucam ss alıp supporta atıcam en sonunda.
aykut-servis yazmış:
Merhabalar. Arkadaşlar çok mutluyum.. Bedava-Sitem forumun'a geri döndüm...
Web sitemi yenileceğim yeni tasarım yeni içerik.. Çok iyi planlarım var... İyi forumlar.. |æ|Aykut Güler |æ|
Hoşgeldin umarım birdaha ayrılmazsın =) ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !...
Merhaba Günaydın..! ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
aykut gideceksen donmemek uzere git kalacaksan hic gitme inan seninle dalga gecerler cani skilinca gidiyor derler:)
Berkay gelmeme sevinmedin mi yoksa? Bazı sebeblerden dolayı gitmiştim.. Kesin olmadığı için'de geri döndüm.. Kim ? dalga geçerse geçsin o kişinin ayıbıdır... ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
online-games1 : Murat abi sende mi fenerlisin? Maç 2-1 bitti... ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Hep , bu dünya hep yalan dolan ! Senin sevgindir aslolan ! Sonuna kadar biz , FENERBAHÇELİYİZ ULAN ! ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Fenerbahçe önemli bir galibiyet aldı ve emin adımlarla yoluna devam ediyor. Umarım sonuna kadar bu başarısını devam ettirir ve son maç Kadıköy'de kupayı kaldırabilir. Bu arada bana ulaşmak isteyenler var. Sıklıkla bedava-sitem'de değilim artık. Buradan tüm sosyal ağlarıma ulaşabilirsiniz. Bunların dışında herhangi bir sosyal ağa kayıtlı değilim ve kaydolmayı da düşünmüyorum. İyi akşamlar. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.