arkadaşlar css de menü gizlme kodunu herkes biliyor
Ama cssde yazı rengi kodunu ilk defa veriyorum cssde yazı rengi otomatik siyahtır
siyah renkli bir site yaptgnzda yazı görünmez bu kodla yazı rengi beyaza döner
sitedeki ietişimdeki yazı rengi gibi
KOD AŞAĞIDADIR
Css kodu kısmına yazabillirsiniz...
Menü yoketme kodundan sonra 2 satır bırak alta bun yapıştır..
body {
padding-top: 0px;
background-color: #01111d;
color: #FFF;
font-family:
herkesin işini görmez isteğe göre üzerinde oynanmalıdır backbround bilgisine ihtiyaç yok diğerlerine olmadğı için text-color kullanılabilir. ______________ www.webmasteriz.tr.gg
herkesin işini görmez isteğe göre üzerinde oynanmalıdır backbround bilgisine ihtiyaç yok diğerlerine olmadğı için text-color kullanılabilir.
text clour la çalışmaz ben sana söylym orda beyaz renk kodu var onu değiştirirsen yazı renginide değiştirebilirsin çalışıyorsada en azından benim sitede çalışmadı kodu ayıkladm en fazla bu kadar oluyor daha fazla kod siler veya değiştirirsen bir işe yaramaz ben söyliyim...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.