Haklısınız; Türkçeyi Kötü Kullanıyoruz veya Kısaltıyoruz. Ama bunun tek nedeni Okuma ve Yazma özürlü olmamızdır. Gücenmece Darılmaca yok. Toplum olarak Okuma ve Yazmada tembeliz Arkadaşlar. LÜTFEN DUYARLI OLALIM...
Tabi ki gücenmece yok , dikkat ettim bazen bende değil yerine diil yazıyorum. Bundan sonra dikkat edeceğim . Bu konuyu açmada amacım forumda [color=brown]Türkçemizi korumaktır. Siteme Türkçemizi korumak hakkında bir çok şey eklemeyi düşünüyorum , tr.gg sitelerinin hepsinde olması gereken şeyler herkes tepki göstermeli bence. Forumda yardım isterken , kısaltmalar saça sapan şekilde yazanları görünce yardımdan önce örnek veriyorum ;
Herkez baksın diye bir başlık gördünüz . Yardım etmeden önce , ilk öncelikle '' herkez değil , herkes'' diye uyarmalıyız ve daha sonra yardım etmeliyiz. Tabi bu benim düşüncem. [/color] ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Arka arkaya tekrar yazdığım için özür dilerim. Sitemin logosunda Webteki Güncel Yardımcınız yazıyor. Webdeki olması lazım. Neden söylüyorsun derseniz , konuyu açmış ama logosuna bakın gibi bir şey olmasın diye müsait olunca daha güzel ve türkçemizi düzgün kullanmış bir şekilde logo hazırlayacağım . ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.