Arkadaşlar sistemi Cumartesi Sabahı 12.00 gibi açmayı planlıyorum.. Sadece bir düşünce bu.. Aksilikler olursa ertelenebilir.. Çünkü çok bekletmişim galiba sizleri
benim leptop'tn gönderilmiş olbilirmi benim laptop'um
çalınmıştı. Eğer benim sitemden geldi ise Bana bunun tarih ve zamanını verirsen sana minnettar olurum. (Evimize hırsız girmişti)
benim leptop'tn gönderilmiş olbilirmi benim laptop'um
çalınmıştı. Eğer benim sitemden geldi ise Bana bunun tarih ve zamanını verirsen sana minnettar olurum. (Evimize hırsız girmişti)
Spam için özür dilerm Ne sallıyor bu? dersen çalan kişi errtesi gece başka evde hırsızlık yaparken yakalandı o sayede geri aldık.
Kardeşim ben kimsenin günahına falan girmek istemiyorum.. Yalan söylüyorsa o onun yalanıdır.. Mesaj atmış açıklamış zaten.. Mesajda da tarih var bakarsın.. Yalan söylediğine ne inanıyorum ne inanmıyorum ama sorun bu değil..
Söylüyorsa da er geç ortaya çıkar ama ben onunla 1 yıl falan olmuştur konuşuyorum.. Sanmıyorum ama yinede bence bu çok yanlış bir davranıştı.. Eğer evine hırsız girmişse de tamam derim tek kelime daha etmem..
Konu Güncel.. Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...
Mert Banada dün böyle bir meşaj gelmiş bir siteden hani mesaj konusu vardır oraya bişi yazarsın işte oraya şey yazmış siten cok güzel ben de o başlıgı görünce dedim tebrik filan ediyor galiba bi bakıyım dedim meşajı bi actm acmaz olaydım agza alınmıcak kufurler insanlıga yakışmıcak kufurler tabi ben bunu o kişinin yaşına veriyorum neyse boşver kanka bunları kafana takma herkez kendine yapar..
mert cok merakla bekliyorum projeni inşallah cumartesi günü bi aksilik olmazda yaparsın başarılar dillerim ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
ciz-dizayn : İnşallah cumartesi gününe yetişir ama sanırım cuma sabahlayacağım ve cumartesi akşamı açacağım :/ Hiçbir şey hazır değil..
grafikcoder : İnşallah kardeşim...
yusufberki : Kanka artık kullanıcı kimi seçerse odur yani Zaten bırakma buraları Demişsin ya "Burası gibi yok" diye.. Aynen
teknoesinti : Eğer tanımadığım birisinden gelseydi bu mesaj inanmazdım ama inanıyorum kardeşim...
sanalhayaller : Sağ ol dostum
bs-cim : Anladım Bu kadar...
Ne çok yorum birikmiş Sınavlardan ilgilenemiyorum ki.. İnşallah yarınki 2 sınavda bittikten sonra hep buradayım..
NOT (!) : Bir oyun yapımına başladım (k) ... Büyük programlar kullanıyoruz.. Grup için çok fazla kişiyi almayı düşünmüyorum ama profesyonel web sitesi açabilecek (.com - Çizimi ben yaparım ama wordpress kodlamayı bilmiyorum ) ve aynı zamanda birde ingilizcesi gerçekten çok iyi olacak ve bizim birkaç firma ile iletişim kurmamızı sağlayacak 1-2 kişi lazım.. Boş zamanlarımda gerçekleştireceğim bu iş için gerçekten emek verenler varsa iletişime geçsin.. Zaten sitede bununla ilgili bilgi vereceğim...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.