Herkese iyi akşamlar/geceler.
Aklımda güzel bir uygulama var forumla ilgili. Eğer moderatör arkadaşlar da destek çıkarsa çok tutulacağını düşünüyorum. Biliyorsunuz, forum çok cansız şu sıralar. Eğer olursa 15 tatil süresince yapılabilecek bir uygulama bahsettiğim.
Herkese iyi akşamlar/geceler.
Aklımda güzel bir uygulama var forumla ilgili. Eğer moderatör arkadaşlar da destek çıkarsa çok tutulacağını düşünüyorum. Biliyorsunuz, forum çok cansız şu sıralar. Eğer olursa 15 tatil süresince yapılabilecek bir uygulama bahsettiğim.
@koddostubs, Ben tek tek yazmıyorum bazen, toplu yazınca mesela "Hayırlı Akşamlar" herkese yazıyorum. Ama yine de hatamız olduysa kusurumuza bakma. İyi geceler. ______________
@koddostubs, Ben tek tek yazmıyorum bazen, toplu yazınca mesela "Hayırlı Akşamlar" herkese yazıyorum. Ama yine de hatamız olduysa kusurumuza bakma. İyi geceler.
Yok Estağfurullah kardesim.
Sizlere birsey demiyorum.
@grafikdizayn bazi moderatorlere mesaj atinca cevabini alamiyoruz da ondan kimseye mesaj atmiyorum
@koddostubs, Eyvallah. Ben moderatörlere neredeyse her gün mesaj atarım. Ya bilgi için ya öneri için ya sohbet için ya da konu taşınması, kilitlenmesi vs. için. Yani cevap gelmiyor diye mesaj atmamazlık etme.. ______________
@koddostubs, Eyvallah. Ben moderatörlere neredeyse her gün mesaj atarım. Ya bilgi için ya öneri için ya sohbet için ya da konu taşınması, kilitlenmesi vs. için. Yani cevap gelmiyor diye mesaj atmamazlık etme..
Orası öyle ama rahatsızlık verme duygusu var.
Bu yüzden insan daha mesaj atmak istemez değil mi Berkan? ______________
@aktif-dost, Eğer görevini yapmayacaksa bu sorumluluğu yerine getirmeyecekse neden moderatör oldular?
En azından mesaja boğmamaya çalışıyorum.
Ve mesaj atmamalarını söylemesi yeter. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.